Do kdy byly vaše děti v dětské postýlce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
17.4.12 22:12
@renule2 píše:
holky a vám jdou vyndat ty šprušličky? (Manžel se mi směje…že jsem blondýna… :pankac: :pankac: )

Nám to jde, jdou vyndat dvě uprotřed na jedné z těch delších stran. Co máme na chalupě postýku ještě po nás, tak ta má stahovací jeden bok. A u některých nejde nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
17.4.12 22:13

Vítek má postýlku stále :oops: sundali jsme pouze jednu bočnici. Ale už má objednanou novou u truhláře, tak snad konečně bude velký kluk se vším všudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.4.12 22:13
@renule2 píše:
holky a vám jdou vyndat ty šprušličky? (Manžel se mi směje…že jsem blondýna… :pankac: :pankac: )

mě nejdou :think: teda myslím, jsem tmavovláska :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
678
17.4.12 22:14

hmm, tak asi to vypadá tak, že si budeme muset zvyknout na novou polohu. Já i dcera. Nechat ji v naší posteli, byť obložené vším možným je velký risk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
17.4.12 22:16

Malá spí v postýlce pořád, má ji ráda a aspoň nezdrhá, je poděs, ale z ní ještě nevylezla. Má přes 3 roky. Je to opice, spí od 10 měsíců sama v pokoji, bez problémů, a kdyby byla ve velké, určitě by tak 158× přišla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
17.4.12 22:17

Hele chápu tě, když dáváš polospící dítě po kojení přes šprušle v podstatě na zem, máš pocit, že tam musíš zákonitě za ním spadnout. Ale fakt si zvykneš :pankac: Ono za měsíc, za dva, pochopíš, že bezpečnost je prostě důležitější než tvé pohodlí. Aspoň teda já to tak měla. A mimochodem, taky jsem bloncka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
17.4.12 22:19

Ahoj, naše děti byly v postýlkách tak do 3 možná do 4 let. Poslední dcerce jsme seřízli jednu boční stranu (sprycle), na ně opět nandali ten vrchní hranol a měla to jako zábranu proti spadnutí. Když už se do ní nevešla (3,5 roku) tak dostala velkou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.4.12 22:19
@laducha píše:
Malá spí v postýlce pořád, má ji ráda a aspoň nezdrhá, je poděs, ale z ní ještě nevylezla. Má přes 3 roky. Je to opice, spí od 10 měsíců sama v pokoji, bez problémů, a kdyby byla ve velké, určitě by tak 158× přišla 8)

jenže dcera s náma v té ložnici bude do pěti let určitě :think: Já chodívám spát brzy, většinou rovnou s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
17.4.12 22:20
@laducha píše:
Malá spí v postýlce pořád, má ji ráda a aspoň nezdrhá, je poděs, ale z ní ještě nevylezla. Má přes 3 roky. Je to opice, spí od 10 měsíců sama v pokoji, bez problémů, a kdyby byla ve velké, určitě by tak 158× přišla 8)

Já měla kluka v malé postýlce do 3,5let, jak jsem psala, ale tvoje malá fakt nemá sundanou bočnici? 8o Fakt z ní ještě nevylezla? 8o Nesmíš mi dávat naděje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.4.12 22:21
@Ywett píše:
No a právě přesně takhle to mají Ikeácký postýlky. Ale když se zamyslím, všichni známí, i když nemají Ikeáckou postýlku, tak ju mají hodně při zemi. Postýlku ve výši dospělé postele si fakt nedovedu představit, jak jsou pak vysoký ty šprušle? Logicky musí být nižší :think: A to bych se bála, že mi akční dítě přepadne :think:

Ono asi taky záleží na tloušťce matrace. My máme i naši postel relativně nízkou, cca 40 cm a je to skoro srovnatelně s postýlkou. Malá má horní okraj cca v podpaží. Je vysoká (dcera) asi 82 cm. Nevyleze, jakože leze všude, kam nemá, tady to ani nezkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
17.4.12 22:22

Dvojčata pak dokázali přelézat jedna k druhé a to měli rošt úplně dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.4.12 22:22
@Ywett píše:
Hele chápu tě, když dáváš polospící dítě po kojení přes šprušle v podstatě na zem, máš pocit, že tam musíš zákonitě za ním spadnout. Ale fakt si zvykneš :pankac: Ono za měsíc, za dva, pochopíš, že bezpečnost je prostě důležitější než tvé pohodlí. Aspoň teda já to tak měla. A mimochodem, taky jsem bloncka :mrgreen:

nejde o moje pohodlí. Spíše mám pocit, že „tam dole“ je zima, prach…Nedělá mi ani moc dobře, když lozí po zemi (máme většinou plovoučky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
17.4.12 22:25
@Ywett píše:
No a právě přesně takhle to mají Ikeácký postýlky. Ale když se zamyslím, všichni známí, i když nemají Ikeáckou postýlku, tak ju mají hodně při zemi. Postýlku ve výši dospělé postele si fakt nedovedu představit, jak jsou pak vysoký ty šprušle? Logicky musí být nižší :think: A to bych se bála, že mi akční dítě přepadne :think:

tak mi to nedalo a šla jsem postýlku změřit. Máme starou postýlku se stahovacím bokem. Leží ve vyšce asi 50cm a šprušle má vysoke ještě asi dalších 50cm. Když stojí má to tak po prsa a i když je docala dost akční tak se nebojím, že přepadne. Do postýlky ji dávám, když je bok stažený nebo si tam vleze a vyleze sama. To umí tak od roku. Jo a u postýlky máme takový „bobek“ přes který tam lozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.4.12 22:29
@vevci píše:
tak mi to nedalo a šla jsem postýlku změřit. Máme starou postýlku se stahovacím bokem. Leží ve vyšce asi 50cm a šprušle má vysoke ještě asi dalších 50cm. Když stojí má to tak po prsa a i když je docala dost akční tak se nebojím, že přepadne. Do postýlky ji dávám, když je bok stažený nebo si tam vleze a vyleze sama. To umí tak od roku. Jo a u postýlky máme takový „bobek“ přes který tam lozí.

To je asi stejná postýlka jak ta naše. Jaká by asi taky byla jiná, tenkrát byl jeden mustr na všecko:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
17.4.12 22:31
@Ywett píše:
Já měla kluka v malé postýlce do 3,5let, jak jsem psala, ale tvoje malá fakt nemá sundanou bočnici? 8o Fakt z ní ještě nevylezla? 8o Nesmíš mi dávat naděje :mrgreen:

Ne, jednou jsem ji načapala s nohou přehozenou přes bočnici, dostala sprda :mrgreen: a už to víckrát nezkusila. Ale jinak teda neposlouchá vůbec. A je malé pivo a trošku prdeliozní, tak je to asi nad její síly :mrgreen:

Kluci spali oba v posteli od 10 měsíců, jak se naučili stát, vrhali se dolů střemhlav :cert: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí