Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Stejný věk a taky dáváme z lahve s dudlem. A budeme dávat dál. Nevidím v tom problém.
Starší skončil s Nutrilonem, když se narodil mladší, tzn. něco po třetích narozkách, mladší zatím pije pořád a myslím, že min. do třech let pít bude. Cena je nic moc, ale dá se utratit za větší blbosti a když to dětem chutná, tak proč ne, do 15 to pít nebudou. Mladší je taky drobek, takže vůbec neuvažuju o tom, že bych mu mlíko rušila. Já sama taky pila Sunar do nástupu do školy a taky z flašky
, následky to na mne nezanechalo, zuby mám zdravé, nikdy jsem nenosila rovnátka a mám jednu plombu.
Malýmu ted budou 3 a mlíko má taky už ho nepije tolik ale má ho ráno než jde do školky a večer má kolem 6 večeři a v půl 8 mlíko a určitě mu ho brát nebudu když mu chutná ale už mu většinou ráno dávám krabicový a pije v poho ale musí to mít taky z dudlíku, malá je zatím kojená tak uvidíme jak dlouho nám kojení vydrží
@momi33 - Nestle junior bifidus je super, malemu chutna. Problem je, ze uz se neda sehnat. ![]()
@1024 naše malá pila Bebu až do nástupu do školky (skoro 4 roky). Tam ochutnala kakao a jiné ochucené mléko jako ostatní děti.. Nehrotila bych to. Lepší než úplně bez mléka. Ale ochucené Sunary jsou výborné, to bych zkusila.
@1024 píše:
No já bych mu ho klidně taky nedala, ale pil jen ráno a když začal i večer, tak mu poskočila váha a doktorka to připisovala jemu, tak proto mu jej mám pořád dávat. Je váhově a růstově na spodní hranici křivky, chodíme po doktorwch a jeden je ze všeho uplně vyplašenej. Má špatnou štítnici, bere léky, dr. nám už půl roku hrozí růstovýma hormonama. Navíc si docela nedokážu představit, co jiného dát, když je v polospánku a chce mlíko. Jednou u našich nezbylo na večerní dávku, dala jsem obyč. kravské a byla scéna.
Sunar vanilka jsem ještě nezkoušela, byla jsem ráda, že jsme tenkrát zakotvili na něčem co mu chutná.
ahoj, za těchto okolností bych dávala dál, zvážila bych důkladně ten dudel, a taky jestli mu pak vyčistíš zuby. Já mám 2r, dávám 2× denně dál a teď jsem konečně
odnaučila dudel z flašky (Avent, od 6 měs:). A byl to boj.
Nebo jinak, 2× denně z dudlu to ještě až takový problém není, ale za problém považuju když z toho pocucává celý den i pití. Moje prostě chtěla stejný typ na všechno (měla jsem 3ks). Ale je to OT, na to jsi se neptala ![]()
@smutnalucy Ne, ne lahvičku má jen na mléko 2× denně a držím mu ji sama, žádné pocumlávání. Jinak mu dělám čaj do láhve od kubíka, z hrnečku také umí, ale je takový nemotora, že než aby něco rozbil nebo vylil, tak má raději tohle. Zoubky čistíme ráno po mléku, ale večer před…neb to už u toho usíná, prostě jako mimino.
@1024 no tak vidíš, to je OK. Já se po tom Sunaru taky možná kouknu, i když my jsme na Hami a to je levnější tak nevím jestli pár korunám se pokoušet to měnit ![]()
Ja synovi taky obcas davam UM i kdyz ma uz 3r4m, po normalnim mliku ma problemy a zhorsuje se mu exem, i kdyz alergii na mleko ma nepotvrzenou…a kdyz jsou dny, kdy odmita jogurty a jine zakys. vyrobky tak dostane UM ![]()
@1024 - omlouvam se za OT, jak se dysfazie konkretne projevuje? jaka je prognoza, cvicite rec apod? jak jsem psala, syn ma uz pres tri roky, taky nemluvi a chovani ma v nekterych smerech opozdene, navstevujeme logopedii, tak chce diagnozu stanovit az tak ve 4letech a spis nas chce ted poslat za psychologem…vam dysfazii stanovil kdo? neurolog ci logoped? jestli chces odpovedet muzes klidne na SZ at neodbihame diskuzi, diky..
@Moodymare píše:
@momi33 - Nestle junior bifidus je super, malemu chutna. Problem je, ze uz se neda sehnat.
no prosím tě
![]()
Malej ho miloval.
@momi33 - to mi povidej, malej ho taky zboznuje a nejradeji bych ho na nem udrzela jsete aspon 3 mesice (to mu budou 2 roky) a musela jsem obvolavat obchody a nechat si posilat posledni krabice. Taky nastesti pomohla kamaradka z Moravy a 6 plechovek nam poslala. Ted uz mame posledni velkou krabici.
Nevim proc vsechno dobre prestavaji delat a misto toho novinky, co nasemu nechutnaji. Treba jako Sunarka jogurtova s lesnim ovocem byla super a uz ji nedelaji. ![]()
Holky, myslíte, že je toto mléko totožné v Německu?
http://www. babyservice. de/babyprodukte/alete/milchnahrung/kindermilch/p=kleine-entdecker-kleinkind-milch