Do kdy dávat dítěti UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
565
28.9.13 00:52

Stejný věk a taky dáváme z lahve s dudlem. A budeme dávat dál. Nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.9.13 07:35

Starší skončil s Nutrilonem, když se narodil mladší, tzn. něco po třetích narozkách, mladší zatím pije pořád a myslím, že min. do třech let pít bude. Cena je nic moc, ale dá se utratit za větší blbosti a když to dětem chutná, tak proč ne, do 15 to pít nebudou. Mladší je taky drobek, takže vůbec neuvažuju o tom, že bych mu mlíko rušila. Já sama taky pila Sunar do nástupu do školy a taky z flašky :oops:, následky to na mne nezanechalo, zuby mám zdravé, nikdy jsem nenosila rovnátka a mám jednu plombu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
28.9.13 08:17

Malýmu ted budou 3 a mlíko má taky už ho nepije tolik ale má ho ráno než jde do školky a večer má kolem 6 večeři a v půl 8 mlíko a určitě mu ho brát nebudu když mu chutná ale už mu většinou ráno dávám krabicový a pije v poho ale musí to mít taky z dudlíku, malá je zatím kojená tak uvidíme jak dlouho nám kojení vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
28.9.13 08:21

@momi33 - Nestle junior bifidus je super, malemu chutna. Problem je, ze uz se neda sehnat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
28.9.13 08:25

@1024 naše malá pila Bebu až do nástupu do školky (skoro 4 roky). Tam ochutnala kakao a jiné ochucené mléko jako ostatní děti.. Nehrotila bych to. Lepší než úplně bez mléka. Ale ochucené Sunary jsou výborné, to bych zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.9.13 08:30
@1024 píše:
No já bych mu ho klidně taky nedala, ale pil jen ráno a když začal i večer, tak mu poskočila váha a doktorka to připisovala jemu, tak proto mu jej mám pořád dávat. Je váhově a růstově na spodní hranici křivky, chodíme po doktorwch a jeden je ze všeho uplně vyplašenej. Má špatnou štítnici, bere léky, dr. nám už půl roku hrozí růstovýma hormonama. Navíc si docela nedokážu představit, co jiného dát, když je v polospánku a chce mlíko. Jednou u našich nezbylo na večerní dávku, dala jsem obyč. kravské a byla scéna :nevim:.
Sunar vanilka jsem ještě nezkoušela, byla jsem ráda, že jsme tenkrát zakotvili na něčem co mu chutná.

ahoj, za těchto okolností bych dávala dál, zvážila bych důkladně ten dudel, a taky jestli mu pak vyčistíš zuby. Já mám 2r, dávám 2× denně dál a teď jsem konečně :zed: odnaučila dudel z flašky (Avent, od 6 měs:). A byl to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.9.13 08:36

Nebo jinak, 2× denně z dudlu to ještě až takový problém není, ale za problém považuju když z toho pocucává celý den i pití. Moje prostě chtěla stejný typ na všechno (měla jsem 3ks). Ale je to OT, na to jsi se neptala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
28.9.13 09:53

@smutnalucy Ne, ne lahvičku má jen na mléko 2× denně a držím mu ji sama, žádné pocumlávání. Jinak mu dělám čaj do láhve od kubíka, z hrnečku také umí, ale je takový nemotora, že než aby něco rozbil nebo vylil, tak má raději tohle. Zoubky čistíme ráno po mléku, ale večer před…neb to už u toho usíná, prostě jako mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.9.13 11:00

@1024 no tak vidíš, to je OK. Já se po tom Sunaru taky možná kouknu, i když my jsme na Hami a to je levnější tak nevím jestli pár korunám se pokoušet to měnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
28.9.13 12:49

Ja synovi taky obcas davam UM i kdyz ma uz 3r4m, po normalnim mliku ma problemy a zhorsuje se mu exem, i kdyz alergii na mleko ma nepotvrzenou…a kdyz jsou dny, kdy odmita jogurty a jine zakys. vyrobky tak dostane UM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
28.9.13 12:52

@1024 - omlouvam se za OT, jak se dysfazie konkretne projevuje? jaka je prognoza, cvicite rec apod? jak jsem psala, syn ma uz pres tri roky, taky nemluvi a chovani ma v nekterych smerech opozdene, navstevujeme logopedii, tak chce diagnozu stanovit az tak ve 4letech a spis nas chce ted poslat za psychologem…vam dysfazii stanovil kdo? neurolog ci logoped? jestli chces odpovedet muzes klidne na SZ at neodbihame diskuzi, diky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.9.13 14:05
@Moodymare píše:
@momi33 - Nestle junior bifidus je super, malemu chutna. Problem je, ze uz se neda sehnat. :zed:

no prosím tě 8o 8o
Malej ho miloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
28.9.13 14:31

@momi33 - to mi povidej, malej ho taky zboznuje a nejradeji bych ho na nem udrzela jsete aspon 3 mesice (to mu budou 2 roky) a musela jsem obvolavat obchody a nechat si posilat posledni krabice. Taky nastesti pomohla kamaradka z Moravy a 6 plechovek nam poslala. Ted uz mame posledni velkou krabici. :( Nevim proc vsechno dobre prestavaji delat a misto toho novinky, co nasemu nechutnaji. Treba jako Sunarka jogurtova s lesnim ovocem byla super a uz ji nedelaji. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Libuše M.
28.9.13 14:39

Holky, myslíte, že je toto mléko totožné v Německu?
http://www. babyservice. de/babyprodukte/alete/milchnahrung/kindermilch/p=kleine-entdecker-kleinkind-milch

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová