Do kdy miminko v zavinovačce?

2678
5.3.11 04:16

Do kdy miminko v zavinovačce?

Ahojte, do kdy balíte svá miminka do zavinovaček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
5.3.11 06:28

Ahojky, ja balila do 6mesíců, tedka uz dávám do spacího pytle ale s rucickama k telu jinak by se porád bouchal a kradl si dudlík… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
5.3.11 07:15

Mě se do zavinovačky po dvou měsících už nevešel :lol: Pak jsem dala spací pytel, ale nakonec jsem zjistila, že je nejlepší a nejpohodlnější peřinka, většinou se neodkopává a má tam víc útulno, než když je v tom pytli a vždycky si tu pěřinku muchlá než usne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
5.3.11 07:41

Ja jsem bablila do 4.mesice,potom uz nastesti umel spat i bez ni a bez pevnyho zavinuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.3.11 07:43

Já jsem zavinovačku zrušila brzo, dětem se v ní nelíbilo, ani spací pytel jsme nepoužívali :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
5.3.11 07:49

Já nebalila vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
5.3.11 08:11

skoro do 8 mesice aby se neskrabal ..... pak prisel na radu pytel v kterem obcas spi i dnes .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
5.3.11 08:14

Ahoj, v zavinovačce byla asi do 4 měsíce.Teď když je občas třeba zavinout tak jí stáhnu do deky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21704
5.3.11 08:24

obě děti jsem měla v zavinovčce tak 6 týdnů. ale stejně měli ruce venku. spíš šlo o ten pocit teploučka. viki teď spí v pytli, ale stejně ho přikrývám i peřinkou, má rád teploučko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
5.3.11 08:51

Já balila do 1 měsíce, malý v tom už potom nechtěl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
5.3.11 08:52

řekla bych do doby, než se z ní vykope a už neplní svou funkci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
5.3.11 10:05
Zebra píše:
Já jsem zavinovačku zrušila brzo, dětem se v ní nelíbilo, ani spací pytel jsme nepoužívali :nevim: :mrgreen:

ahoj, my zavinovali prvních necelých 14 dní. Nijak se nám to neosvědčilo a nijak si neumím představit, že bych ještě ted malou zavinovala (4. měsíce). A hlavně se mi do zavinovačky nevejde. Spíš naopak, vyžaduje prostor a v pelechu se hodně roztahuje a takhle se jí spí nejlíp. Možná právě proto, že je na to od začátku zvyklá, možná proto že je prostě taková a naopak jsou miminka, co zavinutí vyžadují. A když má volné ručičky, aspon se tolik neleká, než kdyby byla zavinutá a pak najednou ne. Takhle si krásně zvykla na prostor kolem ní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.3.11 10:52

já jsem zavinovala do tří měsíců,malá ze zavinovačky rychle vyrostla,a stejně se sní vždycky dostala,už neuměla spát na jednom místě,od čtyř měsíců spí normálně pod peřinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.3.11 10:54

Ahoj
Já zavinovala jen do konce 6tinedělí,pak se vykopávala a nelíbilo se jí vtom.Pytel jsem ani nezkoušela,nakonec jsem ještě balila do deky,ale taky ne moc dlouho max.do 4-5měsíce to se jí líbilo víc a peřinku neodkopávala :-)

• Citovat
  • Upravit
1318
5.3.11 10:55

Ahojky,Karolínka si sama řekla v 6 měsících,že prostě nechce,začala být v zavinovačce nevrlá a často se budila.Tak jsme zavinovačku vyměnily za spací pytel a je to.Do ručičky něco pro zabavení aby nechala dudána v pusince,nejlíp plenku a je to.Zavinovali jsme do menší flees deky,dala jsem jí na koso a na cíp kterej šel jako poslední jsem našila plenku,aby se stáhla víc a „nevyprostila“ se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí