Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
já obě děti asi tak 1 měsíc.Oni se do ní pak nevešly na dýlku a věčně to měly odkopané-tudíž k ničemu.
holky co máte za zavinovačky,že se vám do nich vejde dítě i v 8mém měsíci? ![]()
janet9 píše:
já obě děti asi tak 1 měsíc.Oni se do ní pak nevešly na dýlku a věčně to měly odkopané-tudíž k ničemu.
holky co máte za zavinovačky,že se vám do nich vejde dítě i v 8mém měsíci?
Já jsem si sama šila podle porodnice ve které jsem rodila. Jinak na suchy zip jsem nechtěla, jsou hrozné. velikost mám 95×95 cm.
Malá spí v rychlo zavinovačce doteď - má něco málo přes 2 měsíce. Ale spíše to máme jako přikrývku, je tam navolno a ručičky venku..
Nymph píše:
Malá spí v rychlo zavinovačce doteď - má něco málo přes 2 měsíce. Ale spíše to máme jako přikrývku, je tam navolno a ručičky venku..
Tak jsme to měli i my a vydří v ní i těd když je zima venku.
My jsme balili do 3. měsíce, ale pokud to miminku pomáhá klidně bych balila i rok. Jen už bych si asi musela udělat zavinovačku z prostěradla
malá má 9,5kg ![]()
Čest,
na jak dlouho by se melo miminko zavinout? Hodku? Tri? Neni to problem?
Diky
@Fotrsfusem píše: Čest,na jak dlouho by se melo miminko zavinout? Hodku? Tri? Neni to problem?
Diky
My jsme zavinovali na celou noc (7h)
@Fotrsfusem píše: Čest,na jak dlouho by se melo miminko zavinout? Hodku? Tri? Neni to problem?
Diky
Já zavinovala na spaní, takže několik hodin. Děti to měly rády. Kdyby nechtěly, nezavinuju vůbec.
@Fotrsfusem nejmladší to nesnesl, takze dle dítěte. Pokud je spokojene, klidně celou noc
@lucinka000
První dítě jen krátce a jen na chování (babička s dedou si jinak netroufli). Druhé dítě zavinovacku milovalo - už byla velká (asi přes půl roku) a bez zavinuti nemohla usnout. Do normální zavinky se už nevešla, valila jsem ji do decky.
Třetí byla tak mezi - cca 4 -5 měsíců. Ale byla prcek a v pohone se do ni vesla. Když se začala obracet, tak už spala raději na břiše.