Do kdy musí mít batole mlíko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
21.2.13 09:01

@Kaczenka jojo, jogurt dávám taky, už jsem to dopsala :) tak snad to stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
21.2.13 09:02

@Verca1989 tak záleží kolik toho celkově vypije, ale to u kojení nevíš. Ale po roce už bych to asi tak neřešila, pokud má kaši a ještě jogurt, tak podle mě v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
21.2.13 09:03

Moje malá byla od narození na sunaru a v 16 měs. prostě bojkot nechtěla umělko ani vidět. ani jinou značku tak jsem jí začala dávat kravské a to pila, takže od té doby pila kravské čerstvé z lahve a v pohodě, žádný problém nikdy nebyl ani dr. to neřešil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
21.2.13 09:04

@Kacenka20 tak už je to chytrá holka, tu neošidíš. A co zkusit dát do hrníčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
21.2.13 09:07

Malej se odstavil ve 20m, UM nikdy pak nemel a nema… rika si spis o acido a kefir, ma to jako mls, mliko nepije.
co je v tom kravskym mliku tak zazracnyho? vapnik se da doplnit lepe z jinych zdroju :nevim: UM je ted koktejl kravskyho mlika s pridanim par nejakych umelych vitaminu :nevim:
pestra strava plna zeleniny, lustenin, obilovin a sem tam masa je urcite lepsi (s ohledem na vek ditete)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
21.2.13 09:08
@Haninac píše:
Malej se odstavil ve 20m, UM nikdy pak nemel a nema… rika si spis o acido a kefir, ma to jako mls, mliko nepije.
co je v tom kravskym mliku tak zazracnyho? vapnik se da doplnit lepe z jinych zdroju :nevim: UM je ted koktejl kravskyho mlika s pridanim par nejakych umelych vitaminu :nevim:
pestra strava plna zeleniny, lustenin, obilovin a sem tam masa je urcite lepsi (s ohledem na vek ditete)

jojo, souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.2.13 09:10

Me dite nepije vubec zadny mliko cca od roka…ale ji jogurty syry apod..takze zadnej problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
21.2.13 09:13

Mladšího jsem přestala kojit v 18 měsících a od té doby žádné mléko nedostal, nepijeho ani nechce sýry..jednou týdně sní jogurt..starší syn má alergii BKM takže možná má mladší taky něco, alergolog nám říkal, že mléko není k životu nezbytné a je hlavně pro kojence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
21.2.13 09:13

Kojila jsem obě dcery do roku a půl, umělé mléko jsem dávala od roka do toho roka a půl a pak to nahradila plnotučným mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.2.13 09:19

Já kojila 5 měsíců a pak byl malej na Nutrilonu.
Ten přestal pít 2 měsíce před 3 narozeninama a to z toho důvodu, že už jsem ho prostě nekoupila. Už se to nedalo finančně utáhnout :roll: :)
On byl schopnej to balení vyžrat za 2 dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
21.2.13 09:23

Mám dvě děti, obě skončily s mateřským mlékem cca na roce a půl. A od té doby pily pouze kravské mléko - resp. ony ho nepily každý den - někdy měly jen jogurt, jindy mléčnou kaši, jindy kakao. Myslím, že máš dítě už dost velké na to, aby muselo mít UM. Stačí, když bude mít v jídle nějakou mléčnou složku. Víc bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
21.2.13 09:43

Tak vám moc děkuju za rady a názory, udělaly jste mi radost. Já jsem to ani moc neřešila, ale chlap pořád prudil, ať zavolám doktorce, že kdo ví, co jí je a tak :zed:
Mléčný výrobky má ráda, teda kromě jogurtů :) Tak to nahradíme něčím jiným a hotovo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.2.13 09:50

@Kacenka20
Hlavní je, aby měla mléčné výrobky a víc bych neřešila.
Když dítě něco nechce, tak ho stejně nedonutíš :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
21.2.13 09:57

@Verca1989 taky to máme tak, ale bez nočního kojení.. na chleba dávám máslo nebo žervé, k odpolední svačině jogurt, jednou denně mléčná kaše. Myslím si, že je to ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
21.2.13 11:14

Vím, že když děti odmítají mlíko, nebo ho vypijí málo, tak se mají dávat 2 jogurty denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová