Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Koroptev12 vždy jsem dávala hned vodu z kohoutku.. Nwm, proč kupovat.. Voda z kohoutku má stejnou kvalitu..
Já dávala kojeneckou do cca. 2,5 let. Přijde mi chuťově lepší, jemnější než kohoutková. ![]()
Ja davam kohoutkovou, prevaruji. Kojeneckou sem nekupovala. Kohoutkova je kvalitni a ty plasty mi bylo lito kupovat, zvlast pri takove spotrebe, navic voda v tom plastu taky neni zadna vyhra co se tyce zdraví. Mam ročního syna, zatim porad prevaruju.
Kohoutkovou jsem převařovala do 1 roku a pak už ne. Kojeneckou vodu jsem nikdy nepoužívala, my máme kvalitní vodu, takže to nebylo třeba.
Vždycky jen z kohoutku, ale prevarovala jsem minimalne rok, možná i déle, už si nepamatuju přesně..
Kojeneckou nebo obyč. převařenou vodu jsem dávala cca do 7 měsíce.
Kojeneckou vodu jsem nepoužívala nikdy. Převařování jsem odbourala okolo jednoho roku. Ale u nás je voda kvalitní.
Kojeneckou jsem nepoužila nikdy. Na UM převařenou do 2let co byly na UM. Jinak vždy voda z kohoutku.
Kojeneckou vodu nemusíš převařovat - vodu z kohoutku převařovat do jednoho roku
Než jsem začala podávat příkrmy, tak jsem kojeneckou vodu převařovala. Kolem jednoho roku jsem začala používat kohoutkovou vodu, ale nechala jsem ji nějakou dobu odstát.
Dcera byla kojena, takže měla jen pak ve vedrech čistou vodu případně na žízeň, voda z kohoutku a nikdy sem nepřevařovala ![]()
Zdravím, do teď jsem kupovala kojeneckou vodu, a prevarovala ji.. Ségra mi řekla že se vlastně ta kojenecká nemusí prevarovat… No, tak už ji neprevaruju
ale zajímá mě, do kdy se musí dávat ta kojenecká, a kdy můžu začít dávat kohoutkovou vodu?