Do kdy UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3662
9.7.18 11:41

@Oliverka28 nase pila do dvou um.Na noc si ho vyzadovala,i kdyz snedla peknou porcicku jidla.Pak jsme presli na normalni mliko (taky jenom na noc) jsou ji tri.Bez nej proste neusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.7.18 11:42

To víš, že ti výrobci budou tvrdit, že bez něj dítě umře :mrgreen: . Dávala jsem ho do dvou let, protože dcerka byla závislák, pak jsem ji naučila na kravský. Do dneška zdolá skoro litr denně.

• Citovat
  • Upravit
21311
9.7.18 11:50

@Oliverka28 nepili ho vůbec. V roce a půl se oba odstavili od nočního kojení a ničím jsem nenahrazovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.7.18 11:56

@Oliverka28 náš pil UM a vyžadoval zhruba do 2let ..ráno po probuzení a večer před spaním. Pak najednou po nemoci nechtěl, zkoušela jsem dávat, protože jsem si říkala nemoc= nechuť k jidlu, ale jen cucnul a nechci.
Odstavil se prostě sám ze dne na den :lol:
Když chce dávám čerstvé kravské plnotučné, má ho rád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27914
9.7.18 11:58

@Oliverka28 prvé som kojila v noci do dvoch rokov, cez deň pilo po cca roku kravské. Ale nie trvanlivé. Pri druhom tiež chcem po roku skúsiť kravské cez deň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.7.18 11:58

starší ani ne do roka, mladší do roka a půl, ale to kvůli mé lenosti vstávat se starším do školky dřív. Než jsem staršího oblékla, mladší vypil flašku a nemusela jsem ho krmit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
9.7.18 12:02

To je jen reklama výrobců a prodejců.

Starší pil do necelých 3 let jednu flašku v noci. Mladšímu jsem to chtěla udržet taky tak, ten má navíc ještě alergii na kravské mléko, tak jsem si říkala, že ty vitamíny se mu z UM hodí. Ale rozkousal si dudlík u flašky, tady stejnou neprodávají, takže jsem mu 2× udělala mlíko, pokaždý vylila před spaním a teď chodí bez.

Takže ve 2 letech ho rozhodně nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30984
9.7.18 12:10

Nejstarsi dcera vyzadovala do 4 let. Mliko ji nejelo. Kdyz pak presla na kravske mliko, tak jsme na nej rovnou soupli i dvouleteho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
9.7.18 12:12

Holky moc dekuji,ja prestala kojit kdyz bylo synovi 15mesicu, psychicky jsem to nedavala,chtel se kojit co pul hodiny,byl u toho uz i surový,v noci jsme nespali nikdo. Takze jsem ze dne na den odstavila a byla rada,ze vzal za vděk flaškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
9.7.18 12:16

Dceři budou 3 a pije po každém spanku☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.18 12:29

@Oliverka28 Nechala bych ho pít, do kdy bude chtít. Když si na něj sám vzpomene, klidně bych mu ho zase dala. Když ne (a pokud má jiný zdroj vápníku - jogurty, sýry…), tak klidně už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
9.7.18 13:07

Měl jsem v plánu dávat do 2 let, malé je 23 měsíců a sama si UM odbourala, teď každé ráno běží do lednice pro „BŮ“ jiné nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová