Do kdy Vám miminko zvracelo?

4299
16.3.19 07:53

@Klarcaa Ahoj, malé bude 9 měsíců a konečně to pomalu přestává ;) zvracela mi taky porad, Takze to určitě přejde časem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
16.3.19 07:58

Se zavedenim přikrmu to začalo ustavat. U prvního dítěte zhruba v půl roce. U druhého tak kolem 9. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.3.19 08:00

Malej přestával az kolem 10 měsíce, když už víc pochodoval kolem nábytku a lezl po čtyřech, takže si asi tak moc nemačkal bříško. Jinak taky hrůza, od narození pořád, vše mokré, nepomáhalo vůbec nic. Naše Dr. taky neřešila, ale já z toho byla docela nervní, nakonec to přešlo vážně samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
16.3.19 08:02

Po zavedení příkrmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
16.3.19 08:05

@Klarcaa taky to ustavalo velmi pomalu. Teď je malé 10m a ublinkne už jen když si fakt macka bříško. Taky jsem z toho byla zoufalá, ale doktor taky neřešil, prý když přibývá, tak není co řešit.

Edit: jinak po zavedení příkrmů ve 4m se nic nezměnilo, i když jsem v to doufala. Jen už ty grcky narozdil od těch po mléku, šly už fakt blbě vyprat :lol: Takže vydrž, než mu to zažívání dozraje a než bude trávit víc času v sedu/stoje než na bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
16.3.19 08:13

Kdyz si sednul :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16.3.19 08:55

U prvního jsem to nezaznamenala ten by stravil asi vse. Holka byla podes, skoro do roka, ale podle dr. byla ok. Pak to konecne zacalo ustupovat, do te doby bez zasoby plenek nikam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.3.19 09:01

U obou cca 9 měsíců :roll: a když se přestalo blít, tak začali zas extrémně slinit kvůli zubům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
16.3.19 15:08

Asi do půl roku, taky ještě blinkal i s prvními příkrmy. Zvracel i sirup, který mi mudr doporučila, zvracel moje mlíko, speciální protiblicí UM… nic nepomáhalo. Samo to přestalo. Holt jsem pořád prala, utírala pusinku, převlíkala, nic jinýho se nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí