Do kolika let jde kojit? Jen pro zajímavost.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11587
10.8.25 16:30

U Krause byla paní, která kojila syna, jenž už chodil do první třídy:

https://www.blesk.cz/…-14-let.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
10.8.25 16:37

Měla jsem děti v 34 a 39 letech, obě císařem, obě jsme dostala na přiložení až několik hodin po porodu a laktace naprosto normálně od druhého dne mlezivo…kojila jsme plně 6m obě, odstaveny obě asi v 15-16 měsících. Takže při odstavování mladší mi bylo přes 40:-). Navíc mi kojení ani nijak „nezničilo prsa“, spíš naopak zůstaly větší :-), Vůbec kojení bylo skvělé období pro postavu, mohla jsem jíst netloustla, byla taková štíhlejší a velká prsa:-). Ale po tom roce dětí už mi to bylo určitým způsobem nepříjemné…do 2-3 let bych nekojila:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.25 20:03

Mongolové kojí klidně i do 8 let. Věří tam, že ten nejdéle kojený je poté ten nejsilnější bojovník. :srdce: Když kdysi paní před obchodem řekla o mém dítěti, že když je mu rok, tak je už moc staré na kojení, řekla jsem jí přesně toto a že hodlám vychovat toho nejsilnějšího bojovníka ;)
Můj děd si pamatuje, že si chodil pro stoličku, aby si cucl z mámina prsa. To mu byly tak čtyři… Takže prostě… je to spíš na každém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
23.8.25 08:24

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).

Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
23.8.25 11:43
@Anonymní píše: Více

nechutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17949
23.8.25 11:59

Na skoleni laktacnich poradkyn nam rikali, ze mnoho anglickych valecnych pilotu bylo kojeno do sesti let
zdroj info teda neznam
vsechny deti jsem kojila do dvou let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
10.9.25 22:22

Syna jsem mela ve 26 a kojila do 4let, kdy jsem otehotnela s mladsi dcerou, sam se odstavil, ptze jsem nemela mliko, tak se chvili kojil na sucho, pak uz nechtel. Dcera se narodila jak jsem mela 30 a ted ji kojim skoro 4 roky, takze uz vlastne kojim s mensi prestavkou 8 let ❤ je to to nejhezci pouto, co muze mezi matkou a ditetem byt. Az je mi lito, ze to jednou skonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová