Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni, do kolika tak let rostou holkám nohy? Trošku se u nás děsím kam až to půjde, dceři je skoro 10 a má nohu 40/41
jsme vysoký, já sama jsem měla nohu 41, teď nevím proč po dětech velikost 42. Ale vím, jaký je to docela problém s botama v takový velikosti
jako neudělám nic, ale abych aspoň měla naději, kdy se to zastaví
menstruaci nemá, ale už ji rostou prsa atd.
Já když byla malá tak mi říkaly kámošky že to přestane až poprvé dostanu menzes
nevím jestli to je pravda ale mám dojem že od těch 12 mi už zůstala velikost 39 ![]()
Slušný, dceři bude jedenáct a má 36/37.
Kolik holčička měří?
@Velryba černá píše:
Slušný, dceři bude jedenáct a má 36/37.Kolik holčička měří?
Má víc jak 150, možná 160cm
něco mezi. Já mám 180 a muž dva metry.
Holce noha po začátku menstruace, tedy od 11,5 let, už nevyrostla.
Taky se toho děsím. Ta moje má v osmi letech 36 a začíná dotahovat 145cm
@pikola soucítím s tebou, protože řešíme to samé, mladý má 11let a má 41½, skoro 7letá má 35, jako v dospělosti budou nosit asi sáčky protože se do ničeho nevlezou ![]()
V 10 letech jsem měla asi 37 nohu, nevím do kolika mi noha rostla, ale zastavila se na 41
mám 172 cm. Tak uvidíš ![]()
@Mrs. S moje dcera má 35 už snad 2 roky
, teď jí bylo 9let..ale od září to vidím na 36 ![]()
Zvětšila se ti noha při rychlém/velkém přibrání v těhotenství zbortila se ti klenba. Jsou o tom i různé články, že se to děje.
Mně rostla noha taky do začátku menstruace (11 let), po druhým těhotenství ještě o číslo poskočila (klenba dobrá, přibrala jsem jen pár kilo, a stejně mám větší nohu, ale prej se to děje).
@pikola píše:
Ahoj všichni, do kolika tak let rostou holkám nohy? Trošku se u nás děsím kam až to půjde, dceři je skoro 10 a má nohu 40/41jsme vysoký, já sama jsem měla nohu 41, teď nevím proč po dětech velikost 42. Ale vím, jaký je to docela problém s botama v takový velikosti
jako neudělám nic, ale abych aspoň měla naději, kdy se to zastaví
menstruaci nemá, ale už ji rostou prsa atd.
tak holky většinou přestávají růst s první menstruací, což já to můžu potvrdit. Rostla jsem do 13 let a konec, pak už ani centimetr a noha taky stejná.
@pikola píše:
Má víc jak 150, možná 160cmněco mezi. Já mám 180 a muž dva metry.
Tak tady se asi není čemu divit
jak velké nohy máte vy? Ve 42 se už boty vybírají téměř bez problémů, i 43 se dá dobře pořídit. Víc by asi problém byl. Ale za pár let může být i to jinak, populace roste.
Edit, čtu, že máš 42 a za problém to považuješ. Potřebuju většinu bot také ve 42 a omezující mi to nepřijde. Určitě u vás najdeš nějaký obchod, který 42/43 vede, v Mnichově je to třeba Tretter. A online se dá objednat téměř cokoliv, tak to řeší kamarádka, která má 43.