Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@želvice Já takovou MS mívala, stejné příznaky a nebylo to pokaždé, prostě cca jedna za pul roku, u ostatních mě sice bylo taky blbě, ale ne tolik. Jo a pomáhal mi velký panák… Lepší než 40 kapek algifenu.
@želvice
Tak to asi byla kombinace ms a nějakého viru, snad bude líp ![]()
@Katchus píše:
@želvice
Tak to asi byla kombinace ms a nějakého viru, snad bude líp
Pravděpodobně asi ano. Mluvila jsem s lékařem - pokud se mi znovu udělá špatně, mám kdyžtak přijet. Jinak pokud to už odeznívá, tak mám polehávat, být v klidu a po MS naklusat na kontrolu.
Tak snad už budu v pohodě. Moc všem děkuju ![]()
@želvice píše:
Teď jsem napsala příspěvek, po šestinedělí hned, vlastně 7 týdnů po porodu jsem měla první MS, a to je více než rok. Od té doby zase pravidelné, ani po porodu to nebylo tak hrozné…Vážně jsem se lekla.
uvidis jak se to vyvine. Muze to byt treba blba shoda nahod. Silnejsi MS a do toho treba nejaka viroza zacinajici. Stanou se v zivote ruzny veci…
Hlavne at je brzo lepe ![]()
@quinny píše:
uvidis jak se to vyvine. Muze to byt treba blba shoda nahod. Silnejsi MS a do toho treba nejaka viroza zacinajici. Stanou se v zivote ruzny veci…
Hlavne at je brzo lepe
Vypadá to tak… je fakt, že mě teď maličko začínají bolet klouby, jsem spavá (ale to může být i po té blbé noci)… takže jsem šťastná, že muž je doma, stará se o dítě, a já můžu polehávat. Maximálně rozdávám rozumy, co bych udělala já… ![]()
Jen doufám, že mě to přejde, ve zítra večer jsme chtěli odjet na prodloužený víkend ![]()
@želvice tak nerozdavej rozumy, uvar caj zalez do pelechu a spi a spi a uvidis ze bude dobre
![]()
Ja na takovou MS trpela kazdy mesic, prvni dva dni byly vzdycky desny.. Az co jsem pak zacla brat antiko se to zlepsilo, sice byla bolestiva porad, ale uz ne tolik..