Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, mam na vas tento dotaz: jedeme lyzovat do Spindlu, budeme tentokrat bydlet cca 2 km od sjezdovky s tim, ze k hotelu by mel jezdit ski-bus a ja nevim, jestli se do skibusu nastupuje v lyzacich (kdyz zastavi pred hotelem) nebo v botech a lyzaky se nazuji az na konecne skibusu u vleku?
Dosud jsme vzdy bydleli primo na sjezdovce, resp. lyze jsme nazuli pred hotelem a dojeli az k dolni stanici vleku. Letos je to poprve jinak, tak se radeji ptam. ![]()
Diky moc za info, pa J
Jestli budes lyzovat tak si vem rovnou preskace. lyzovat s botama v batohu je neprakticky ![]()
V lyžácích není problém-my jsme ze Špindlu přijeli ve středu. Švagrová jela skibusem ze Svatého Petra na Hromovku-bála se sjet Hromovku. A jela v lyžákách, nic jiného na sobě neměla.
Jinak letos co mají Špindl v pronájmu slováci, tak šly ceny dost nahoru.Ale přesto je to moje srdeční záležitost, pokud to vyjde, pojedeme příští zimu znova.
Jinak batohy poblíž vleků ve Špindlu jsem viděla snad jen dva. Všude cedule, že si každý má hlídat svoje věci. To v Rakousku visí batohy všude. ![]()
My jsme v Jeseníkách i Krušných horách taky měli dřív batoh. Když byl syn menší, tak do skibusu šel v botech, aby se neunavil dřív, než je to nutný. Pak se u svahu přezul, boty měl v batohu a nic se nám nikdy neztratilo ![]()
Ahoj holky, diky moc za info - tak ot jsem rada, ze tam muzu v preskacich - prave, ze se mi batoh take tahat nechtelo - takze super
![]()
Jeste jednou moc diky