Do skibusu v lyžácích?

1244
5.2.13 03:16

Do skibusu v lyžácích?

Ahoj holky, mam na vas tento dotaz: jedeme lyzovat do Spindlu, budeme tentokrat bydlet cca 2 km od sjezdovky s tim, ze k hotelu by mel jezdit ski-bus a ja nevim, jestli se do skibusu nastupuje v lyzacich (kdyz zastavi pred hotelem) nebo v botech a lyzaky se nazuji az na konecne skibusu u vleku?

Dosud jsme vzdy bydleli primo na sjezdovce, resp. lyze jsme nazuli pred hotelem a dojeli az k dolni stanici vleku. Letos je to poprve jinak, tak se radeji ptam. :)

Diky moc za info, pa J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
5.2.13 07:14

V lyžácích i v botech, jak chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.2.13 08:15

Jestli budes lyzovat tak si vem rovnou preskace. lyzovat s botama v batohu je neprakticky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
5.2.13 08:17

V lyžácích není problém-my jsme ze Špindlu přijeli ve středu. Švagrová jela skibusem ze Svatého Petra na Hromovku-bála se sjet Hromovku. A jela v lyžákách, nic jiného na sobě neměla.
Jinak letos co mají Špindl v pronájmu slováci, tak šly ceny dost nahoru.Ale přesto je to moje srdeční záležitost, pokud to vyjde, pojedeme příští zimu znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
5.2.13 08:22

Jinak batohy poblíž vleků ve Špindlu jsem viděla snad jen dva. Všude cedule, že si každý má hlídat svoje věci. To v Rakousku visí batohy všude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.2.13 08:24

My jsme v Jeseníkách i Krušných horách taky měli dřív batoh. Když byl syn menší, tak do skibusu šel v botech, aby se neunavil dřív, než je to nutný. Pak se u svahu přezul, boty měl v batohu a nic se nám nikdy neztratilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.2.13 14:04

Ahoj holky, diky moc za info - tak ot jsem rada, ze tam muzu v preskacich - prave, ze se mi batoh take tahat nechtelo - takze super :) :)
Jeste jednou moc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková