Do školky nebo počkat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
26.1.12 15:45

Určitě bych ho do školky dala. Ve školce se to právě všechno naučí, že hračky nejsou jenom jeho atd. Až uvidí, že všechny děti svačí, tak bude jíst taky. Děti hrozně rády po sobě opakují. Pro Vašeho syna bude MŠ určitě přínosem a Vy budete mít víc času na miminko a pro sebe. Se synem jsem to měla podobně. Otázkou je jestli Vám syna do školky vezmou. Co se týče těch nemocí, tak na to se připravte, že bude častěji nemocné než doposud, ale zase až tak hrozné to nebylo. O miminko se nebojte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.1.12 13:30

Ahoj maminy chtěla bych se zeptat kolik dáváte přihlášek do školky pro vaše prcky? Já mám zatim jednu a nevím jestly má vůbec cenu dávat více. Díky za příspěvky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.1.12 14:52
nikcazuza píše:
Ahoj maminy chtěla bych se zeptat kolik dáváte přihlášek do školky pro vaše prcky? Já mám zatim jednu a nevím jestly má vůbec cenu dávat více. Díky za příspěvky :)

V půlce července mi končí RD, takže syn nastoupí do naší firemní školky. Stojí 3000 Kč měsíčně, ale má celoroční provoz, děti berou tak jak maminky potřebují (ne jenom od září). Provozní doba je od 6 – 19h a hlavně ho nemusím nikam vozit. Nicméně půjdu i na zápis do státní školky, to pro jistotu, kdyby se nám v té firemní něco nelíbilo. To bych ho pak dala od září do té státní. Jestli bude všechno ok, tak pak koncem srpna dám státní školce vědět, že syn tam nebude chodit a budou moci vzít jiné dítě. Třeba mi ho do té státní ani nevezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin