Do sporťáku v 5 měsících, i když sama ještě nesedí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
694
22.2.12 08:58

Já mám sporťák do lehu a malou jsem tam dala v sedmi měsících, potřebovala jsem ho kvůli lepší manipulaci a větší skladnosti. Nesedí doteď, tak v něm leží, stejně většinou spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.2.12 09:01

Syn šel do sporťáku v 5 měsících. Je veliký a s fusakem se do korby nevešel. Respektive vešel, ale byl tam zmáčklý jak sardinka v plechovce a vypadal tam směšně. Sporťák máme do úplného lehu, výborně krytý. Nevidím v tom problém, pokud máš sporťák do lehu a nebudeš dítko posazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
22.2.12 09:02

nebaví ležet v korbičce?…určitě ji neposazuj, na to má dost času…zkus jí sklopit stříšku, aby viděla před sebe..mému klukovi se to líbilo…nemá problém jezdit na znak ještě v 8měsících, pořád nesedí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.2.12 10:04
obrazek píše:
Nataša píše:
Loll píše:
obrazek píše:
tak jestli se ti do hluboký korby vejde, tak bych nikam nespěchala, než přejde zima…
já osobně pokud se mi Baru probudí a čučí, a je příznivý počasí, tak jí trochu sklopím střechu a zvednu jí o jednu šprycli polohování pod hlavou, aby byla mírně nadzvednutá a něco málo viděla. ale to je spíš pololeh než polosed :mrgreen:
a to je starší. ale dokud si sama nesedne, nic nebude :mrgreen:
kamarádka posazuje, kluk o 2m starší jak Bára vydrží sedět, ale absolutně nechápe, jak se do toho sedu dostal.
Pokud jí zvedneš o jednu šprycli, tak nevidím rozdíl mezi hlubokou korbou a sporťákem…

asi tak. vůbec nevidím jediný rozdíl mezi polohovatelnou korbou a polohovatelným sporťákem.

záleží na tom, jaký má zakladatelka sporťák- pokud je polohovatelný, a je do lehu, není rozdíl mezi sporťákem a korbou. některé děti prostě ječí, když z korby nevidí a že to mám prakticky ověřené.. fakt to někdy pomůže!
já měla dokonce sporťák ne-dolehu (Quinny), trochu úprav, a jezdil od 5m, prootže procházky s kulisou fakt nemusím..
jo záleží přesně na tom, jakej druh kočárku máš. já bych jí do sporťáku od hlubokáče teď v zimě nedala ani za zlatý prase. protože je to šmejd. kdybych to byla bývala věděla, tak bych si byla bývala koupila jinej kočár :zed: :zed:
takže jsme pak ještě koupili pořádnej sporťák navíc. ale to je zas tříkolka a v tý jezdit tady na vesnickým tankodromu ve sněhu - hahaha.
zkrátka musí se vzít v úvahu všechny aspekty.

a jakej máš?
já zas mladšímu kupovala na 3 měsíce jiný sporťák, aby mohl ležet na bříšku a přitom koukat na mě.. :)
nevýhodou je, že když něco kupuješ, absolutně nevíš, co si bude představovat dítě.. :D
(první by býval chtěl sedák - houpačku, a já mu jí nekoupila..tak aspoň tomu druhému - a sobě - jsem vyšla vstříc.. :))

apak taky záleží na dítěti, protože udržet Vojtu v hluboké korbě, to by bylo asi týrání dětí.. :) na druhou stranu teď jsem si ze všeho nejvíc přála 80tkovou korbu :think:

ale v zásadě mi pořád uniká rozdíl mezi přizvednutím v korbě a přizvednutím ve sporťáku (např. otočném proti směru jízdy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.2.12 10:07
roniii píše:
nebaví ležet v korbičce?…určitě ji neposazuj, na to má dost času…zkus jí sklopit stříšku, aby viděla před sebe..mému klukovi se to líbilo…nemá problém jezdit na znak ještě v 8měsících, pořád nesedí :)

nikdo o posazování nemluví, mluví se jen o sportovní verzi kočáru.
bohužel, zakladatelka nezmínila značku, a to se pak těžko soudí.. :think:

prostě si pořád myslím, že lepší trochu vylepšit sporťák, než nechat dítě ječet v korbě..
(jak jsem psala, stačil klínek a ze sedáku byla nakloněná rovina, jako se polohuje dětem s refluxem.. a byl klid.. v korbě bych to neudělala, to by mi vyskočil.. 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiwinka
22.2.12 12:48

http://www.google.cz/imgres?…

Dá se to různě polohovat a dá se to upravit ay to mělo tvar vajíčka, aby vlastně byla v takovém oblouku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4