Domácí spotřebiče pekárna, robovysavač, parní čistič
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@SussiK píše:
@Aspera @Pipet jj,to je ono, v edeli odpoledne si uvedomim, ze nemam chleba manzelovi na svacinu, takhle bych upekla a bylo by…a co rikate na tuhle pekarnu http://www. amazon. de/Unold-8695-Brotbackautomat-schwarz-Onyx/dp/B000095Z2Z/ref=sr1_2?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1355683266&sr=1-2??
Přesně dnešní situace, doufám ovšem, že mu na tu svačinu něco zbyde ![]()
Já nerozumím ani slovo německy - ale všechny pekárny jsou víceméně na jedno brdo, jen bych vybírala ať má dva míchací háky, ten chleba má pak lepší tvar pro krájení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zásoby chleba na horší časy mívám v mražáku, dá se tam dát nakrájený na plátky, aby to šlo rychle rozmrazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet píše:
Přesně dnešní situace, doufám ovšem, že mu na tu svačinu něco zbyde
Já nerozumím ani slovo německy - ale všechny pekárny jsou víceméně na jedno brdo, jen bych vybírala ať má dva míchací háky, ten chleba má pak lepší tvar pro krájení.
hmmm a to tam zrovna nestoji
no musim to prostudovat jinde
a co je za rozdil jeden a dva haky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelisa Když mi ten upečený tak chutná
![]()
@SussiK Jeden hák - chleba je spíš kostka, vyšší než delší? dva háky - tvar asi jako toustový, ale kratší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik no jo, ale my máme nejbližší supermarket 15 km, to už je lepší upéct. Ale bydlet ve městě, asi bych taky pracovala s pekárnou jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet píše:
@Nelisa Když mi ten upečený tak chutná![]()
@SussiK Jeden hák - chleba je spíš kostka, vyšší než delší? dva háky - tvar asi jako toustový, ale kratší…
Ahaaa takze je ten rozdil pak JEN v tvaru? protoze ja zadnej nemuzu najit, vetsina ma jen jeden hak anebo to vubec neni napsany ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak z vyjmenovaných spotřebičů bych nejspíš šla taky do pekárny, ta mi hodně v kuchyni pomáhá
A jinak co řečeno nebylo, já teď koukám po odšťavňovači a robotu ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak jediny dve, ktere jsem nasla se dvema haky u nas je tahle, co myslite, jaka bude ok??
http://domaci-pekarny.heureka.cz/fagor-pan-850/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik píše:
Kdyz pekarnu, tak doporucim alespon tu se sklapovacimi haky. My jsme ji koupili a bylo to fakt dobre, protoze co me presne stvalo na pekarne rodicu je to, ze ty dva haky si po upeceni chleba vzdycky musela z chleba vyndavat takovym dratkem. No vopruz.
ty brdo vy mi davate
ja uz fakt nevim
ty dve, co jsem hodila, maji 2 haky, ale nevim, jestli jsou sklapovaci, to
tam myslim nestoji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sklapovací háky mají jen pekárny zn. DOMO tuším
a to zase jen některý model.. tedy tak to bylo před dvěma lety, když jsem si vybírala tu svoji, možná to někdo další začal dělat později..
jinak z těch dvou bych šla nejspíš do té fagorky, má větší nádobu, což se dost hodí na těsta
Příspěvek upraven 16.12.12 v 21:32
- Citovat
- Upravit
Ta philipska je na mě nějaká moc vymakaná
, mám levnou Tesco
.
Sklapovací háky má tuším jen jedna nějaká… Nevím která.
Já háky vyndávám ručně až se těsto zamíchá. Nebo je tam nechám a v chlebu jsou díry, to mi až tak nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet píše:
Ta philipska je na mě nějaká moc vymakaná, mám levnou Tesco
.
Sklapovací háky má tuším jen jedna nějaká… Nevím která.
Já háky vyndávám ručně až se těsto zamíchá. Nebo je tam nechám a v chlebu jsou díry, to mi až tak nevadí.
Taky jsem si rikala, ze to vypada jak nejakej supermoderni stroj na buhvico ![]()
Takze byste doporucili fagorku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z těch dvou bych vzala Fagor. Záruku mají všechny stejně dlouhou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet píše:
Z těch dvou bych vzala Fagor. Záruku mají všechny stejně dlouhou…
Ok diky
aspon jednu vec mam vybranou…ted co dalsiho do domacnosti abych to vyuzila,,,ten vysavac mi nejde z hlavy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SussiK
Ahoj Sussi, z toho na co se ptáš, tak máme pekárnu a automat na kafe.
Pekárnu máme Pansonic s jedním hákem a z chleba ho dolujeme ani ne v polovině případů, většinou zůstane v pekárně.
Nepoužíváme směsi, testo děláme podle receptů, pečeme jen chleba a vánočku.
A pečeme nárazově, vždycky pár měsíců nic, pak si vzpomeneme a pečeme třeba 10× po sobě, za chvíli jdu zrovna chystat na vánočku, žena chce aby byla ráno čerstvá.
Automat máme KRUPS a ten používáme hodně, je to s mlýnkem na kávu, takže jednou za týden nasypeš zrnkovou kávu a každý druhý den naliješ vodu. Když chceš kafe, tak zmáčkneš knoflík, asi minutu se to nahřívá, pak zmáčkeš druhej knoflík a za chvíli Ti vyteče kafe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit