Domácí spotřebiče pekárna, robovysavač, parní čistič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
16.12.12 20:42
@SussiK píše:
@Aspera @Pipet jj,to je ono, v edeli odpoledne si uvedomim, ze nemam chleba manzelovi na svacinu, takhle bych upekla a bylo by…a co rikate na tuhle pekarnu http://www. amazon. de/Unold-8695-Brotbackautomat-schwarz-Onyx/dp/B000095Z2Z/ref=sr1_2?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1355683266&sr=1-2??

Přesně dnešní situace, doufám ovšem, že mu na tu svačinu něco zbyde :oops:
Já nerozumím ani slovo německy - ale všechny pekárny jsou víceméně na jedno brdo, jen bych vybírala ať má dva míchací háky, ten chleba má pak lepší tvar pro krájení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.12.12 20:49

Zásoby chleba na horší časy mívám v mražáku, dá se tam dát nakrájený na plátky, aby to šlo rychle rozmrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
16.12.12 20:52
@Pipet píše:
Přesně dnešní situace, doufám ovšem, že mu na tu svačinu něco zbyde :oops:
Já nerozumím ani slovo německy - ale všechny pekárny jsou víceméně na jedno brdo, jen bych vybírala ať má dva míchací háky, ten chleba má pak lepší tvar pro krájení.

hmmm a to tam zrovna nestoji :think: no musim to prostudovat jinde :dance: a co je za rozdil jeden a dva haky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.12.12 20:57

@Nelisa Když mi ten upečený tak chutná :oops: :mrgreen:

@SussiK Jeden hák - chleba je spíš kostka, vyšší než delší? dva háky - tvar asi jako toustový, ale kratší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
16.12.12 21:01

@kolik no jo, ale my máme nejbližší supermarket 15 km, to už je lepší upéct. Ale bydlet ve městě, asi bych taky pracovala s pekárnou jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
16.12.12 21:06
@Pipet píše:
@Nelisa Když mi ten upečený tak chutná :oops: :mrgreen:@SussiK Jeden hák - chleba je spíš kostka, vyšší než delší? dva háky - tvar asi jako toustový, ale kratší…

Ahaaa takze je ten rozdil pak JEN v tvaru? protoze ja zadnej nemuzu najit, vetsina ma jen jeden hak anebo to vubec neni napsany :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.12.12 21:15

Tak z vyjmenovaných spotřebičů bych nejspíš šla taky do pekárny, ta mi hodně v kuchyni pomáhá :pankac: A jinak co řečeno nebylo, já teď koukám po odšťavňovači a robotu ;)

• Citovat
  • Upravit
1262
16.12.12 21:22

Tak jediny dve, ktere jsem nasla se dvema haky u nas je tahle, co myslite, jaka bude ok??
 http://domaci-pekarny.heureka.cz/fagor-pan-850/

http://www.redcoon.de/…ackautomaten?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
16.12.12 21:26
@kolik píše:
Kdyz pekarnu, tak doporucim alespon tu se sklapovacimi haky. My jsme ji koupili a bylo to fakt dobre, protoze co me presne stvalo na pekarne rodicu je to, ze ty dva haky si po upeceni chleba vzdycky musela z chleba vyndavat takovym dratkem. No vopruz.

ty brdo vy mi davate :mrgreen: ja uz fakt nevim :( ty dve, co jsem hodila, maji 2 haky, ale nevim, jestli jsou sklapovaci, to
tam myslim nestoji :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.12.12 21:32

Sklapovací háky mají jen pekárny zn. DOMO tuším :think: a to zase jen některý model.. tedy tak to bylo před dvěma lety, když jsem si vybírala tu svoji, možná to někdo další začal dělat později..

jinak z těch dvou bych šla nejspíš do té fagorky, má větší nádobu, což se dost hodí na těsta

Příspěvek upraven 16.12.12 v 21:32

• Citovat
  • Upravit
24798
16.12.12 21:32

Ta philipska je na mě nějaká moc vymakaná :lol:, mám levnou Tesco :nevim:.
Sklapovací háky má tuším jen jedna nějaká… Nevím která.
Já háky vyndávám ručně až se těsto zamíchá. Nebo je tam nechám a v chlebu jsou díry, to mi až tak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
16.12.12 21:39
@Pipet píše:
Ta philipska je na mě nějaká moc vymakaná :lol:, mám levnou Tesco :nevim:.
Sklapovací háky má tuším jen jedna nějaká… Nevím která.
Já háky vyndávám ručně až se těsto zamíchá. Nebo je tam nechám a v chlebu jsou díry, to mi až tak nevadí.

Taky jsem si rikala, ze to vypada jak nejakej supermoderni stroj na buhvico :P
Takze byste doporucili fagorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.12.12 21:44

Z těch dvou bych vzala Fagor. Záruku mají všechny stejně dlouhou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
16.12.12 21:52
@Pipet píše:
Z těch dvou bych vzala Fagor. Záruku mají všechny stejně dlouhou…

Ok diky :kytka: aspon jednu vec mam vybranou…ted co dalsiho do domacnosti abych to vyuzila,,,ten vysavac mi nejde z hlavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.12.12 21:57

@SussiK
Ahoj Sussi, z toho na co se ptáš, tak máme pekárnu a automat na kafe.
Pekárnu máme Pansonic s jedním hákem a z chleba ho dolujeme ani ne v polovině případů, většinou zůstane v pekárně.
Nepoužíváme směsi, testo děláme podle receptů, pečeme jen chleba a vánočku.
A pečeme nárazově, vždycky pár měsíců nic, pak si vzpomeneme a pečeme třeba 10× po sobě, za chvíli jdu zrovna chystat na vánočku, žena chce aby byla ráno čerstvá.
Automat máme KRUPS a ten používáme hodně, je to s mlýnkem na kávu, takže jednou za týden nasypeš zrnkovou kávu a každý druhý den naliješ vodu. Když chceš kafe, tak zmáčkneš knoflík, asi minutu se to nahřívá, pak zmáčkeš druhej knoflík a za chvíli Ti vyteče kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí