Doba brání antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2916
9.5.17 18:09
@Pavla1027297 píše:
@onajeblond @truelly @Kačta @Kamkam my právě spali s kondomem i s práškama a ted jen ty prasky a trochu se bojim, proroz jsem ted „měla plodné“ dny a upřímně, nebyl sex jen jednou denne, tak me bojim tech „kapicek lásky“ a tak… :?

když bereš antikoncepci, plodné dny nemáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.5.17 20:41

@Pavla1027297 neber si to osobně, nejsi první ani poslední, ale fascinuje mě, kolik holek/ženských neví, jak funguje hormonální antikoncepce… Přece když si něco beru, kor když to je takhle dlouhodobě, aspoň si ten leták projedu… Nebo další věc, a teď fakt nerýpu, jen by mě to zajímalo… Jak si myslíš, že funguje horm. antikoncepce?
A buď v klidu :) dvě, tři hodiny jsou vážně v pohodě, určitě to máš i v tom letáku, že do dvanácti hodin „by účinek neměl být narušen“ a ochranu navíc doporučují až od těch 12 a víc hodin vynechání… Já občas vzala dva, tři prášky i o 12 hodin a v pohodě a kondomy jsme nepoužívali, když už jsem do sebe cpala ten fujtajbl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 21:08

@Kamkam @onajeblond dekuju moc… ja antinu brala jen kvuli mesickum, mela jsem je hrozne bolestivé a treba jenom jednou za pul roku..
proste ss mi nechce uplne věřit těm malym zmetkum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
10.5.17 12:15
@Pavla1027297 píše:
@Kamkam @onajeblond dekuju moc… ja antinu brala jen kvuli mesickum, mela jsem je hrozne bolestivé a treba jenom jednou za pul roku..
proste ss mi nechce uplne věřit těm malym zmetkum :D

mám to uplně stejně, beru antikoncepci skoro dva roky a upřímně ze začátku jsem jí nevěřila vůbec, ikdyž mě přesvědčovalo tolik lidí jako žen, že v pohodě a tak, ted už jím věřím o něco víc ale i tak to není uplně důvěra, taky se mi nechce věřit že taková malá potvůrka zvládne tolik věcí, ale asi ano :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 21:05

@onajeblond no prave.. a od ty doby co spíme bez kondomu (sobota) tak mam hrozne boli břicho,, tak doufám ze to bude jenom zácpa nebo močák… ^^

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
10.5.17 21:12

@Pavla1027297 taky to můžeš mít z nervů nebo si to vsugerováváš, myslím, že pokud neděláš chyby v brání a budeš si hlídat ochranu při zažívacích potížích, brání ATB, atp., tak se nemusíš bát… A za pár měsíců budeš klidnější, až uvidíš, že to funguje :) (jako asi se nemůže stát, že prášky selžou i bez chyby, ale to je tak mizerná pravděpodobnost, osobně nikoho neznám, ani jsem to od nikoho neslyšela, že by znal - tady v diskuzích bych to brala s rezervou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí