Doba v MŠ před začátkem školy

23
31.8.13 17:26

doba v MŠ před začátkem školy

Dobrý den, moje dcerka 5 let by měla jít od září naposled do školky a pak už bude školačka…Jenže se z tohoto kraje budem stěhovat, tak jsem jí v dubnu na další docházku odhlásila s tím že pujde do nové školky, jenže nastala potíž při vyřizování a zdá se že tu ještě pobudem, jenže nevím na jak dlouho…A je mě trapné jí opět přihlašovat…když nevím na jak dlouho to bude, abych jí nepřihlásila a za měsíc nebylo stěhování bych byla jak blb…Musí před nástupem do školy chodit celý rok do školky? Někde jsem slyšela že před nástupem do školy je povinné chodit pul roku do školky, tak se chci zeptat co je na tom pravdy… Děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15814
31.8.13 17:34

Do školky dítě chodit nemusí, vůbec. povinná je až školní docházka. taky je otázka, pokud jsi ji už odhlásila, tak jestli ti ji školka znova přijme, protože pravděpodobně už místo po ní obsadili někým jiným (pokud tedy je u vás klasická situace, že je víc zájemců o školku, jak školkových míst :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
31.8.13 17:35

Není povinnost chodit do školky - z toho vycházej.
Zbytek už si zařiď podle vaší situace (stěhování a tak) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
31.8.13 17:37
@lolise píše:
Někde jsem slyšela že před nástupem do školy je povinné chodit pul roku do školky, tak se chci zeptat co je na tom pravdy… Děkuji za odpověd

Žádná taková povinnost neexistuje.

Jestli Tvoje dcera bude do školky chodit nebo ne, to je čistě na Tvém rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
31.8.13 19:46

Aha no tak to je paráda já právě myslela že je povinnost před nástupem do školy chodit před tím rok do školky… Tak tedy děkuji za příznivé zprávy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
31.8.13 23:42

@lolise je povinnost školky dítě přijmout…pokud ale budeš chtít ho tam dát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí