Dobrá ZŠ Praha 10

174
2.11.20 07:15

Dobrá ZŠ Praha 10

Zdravím. Začínám hledat vhodnou základní školu pro syna. Ráda bych, kdybyste mi napsali své recenze na školy ideálně ve Vršovicích a Strašnicích z hlediska Vaší a dětské spokojenosti s nimi. Zajímá mě hlavně individuální přístup, možnost výběru aktivit (družina/kroužky), komunikace se školou atd.
Syn je předškolák, ale zřejmě bude mít odklad. Zvažovala jsem přípravnou třídu, aby rozvíjel schopnosti v kterých je napřed a dohonil to, v čem je pozadu (motorika a kontrola emocí). Ale školy, kde tyto třídy jsou, nemají dobré recenze (nebo jsem je nenašla),
Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
2.11.20 08:14

Já jsem chodila do Vladivostocký - nyní ZŠ Eden, občas kouknu na jejich web a mají i přípravné třídy.. já tam byla spokojená… přešla jsem ze ZŠ U Roháč. kasáren, kde se mi nelíbilo.. takže za sebe Eden, ikdyž jsem to chodila cca před 25 lety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.20 08:24

Já jsem také z Vršovic, ale chodila jsem do zš Brána Jazyků na Praze 1, ze zastávky Bohemians se tam jede 15 minut. Je to škola, kde se vůbec nevyskytuje šikana.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.20 08:41

Hlavně ne ZŠ Roháčovky, věř mi… Učitelé se tam střídají a jsou tam kantoři, které když vyfásneš, tak se můžeš jít zahrabat.

• Citovat
  • Upravit
2965
2.11.20 10:23

Kamarádky dcera chodí do Roháčovek do 2. tř. a je moc spokojená.
Já sama znám spíš školy v Zahradním Městě a to tě asi moc nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.20 14:09

@sloninka Tak to natrefila na dobrou učitelku, což je super. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin