Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím. Začínám hledat vhodnou základní školu pro syna. Ráda bych, kdybyste mi napsali své recenze na školy ideálně ve Vršovicích a Strašnicích z hlediska Vaší a dětské spokojenosti s nimi. Zajímá mě hlavně individuální přístup, možnost výběru aktivit (družina/kroužky), komunikace se školou atd.
Syn je předškolák, ale zřejmě bude mít odklad. Zvažovala jsem přípravnou třídu, aby rozvíjel schopnosti v kterých je napřed a dohonil to, v čem je pozadu (motorika a kontrola emocí). Ale školy, kde tyto třídy jsou, nemají dobré recenze (nebo jsem je nenašla),
Děkuji moc!
Já jsem chodila do Vladivostocký - nyní ZŠ Eden, občas kouknu na jejich web a mají i přípravné třídy.. já tam byla spokojená… přešla jsem ze ZŠ U Roháč. kasáren, kde se mi nelíbilo.. takže za sebe Eden, ikdyž jsem to chodila cca před 25 lety ![]()
Já jsem také z Vršovic, ale chodila jsem do zš Brána Jazyků na Praze 1, ze zastávky Bohemians se tam jede 15 minut. Je to škola, kde se vůbec nevyskytuje šikana.
Hlavně ne ZŠ Roháčovky, věř mi… Učitelé se tam střídají a jsou tam kantoři, které když vyfásneš, tak se můžeš jít zahrabat.
Kamarádky dcera chodí do Roháčovek do 2. tř. a je moc spokojená.
Já sama znám spíš školy v Zahradním Městě a to tě asi moc nezajímá.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.