Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Milé maminky,
nemáte, prosím, některá doporučení na dobrého dětského zubního lékaře v Modřanech nebo blízkém okolí? Jsme nově přestěhování a chtěla bych našeho mrňouska objednat na první kontrolu (je mu 14 měsíců). Už jsem zkoušela paní doktorku Prchlíkovou, která je prý skvělá, ale ta už nové pacienty bohužel nepřijímá ![]()
Děkuji moc za případná doporučení ![]()
Příspěvek upraven 01.08.16 v 19:35
Zdravím
Chodíme na polikliniku Modřany k MUDr. Jitce Prokelové (obě děti od 6 měsíců). Zatím neměly žádný „problém“, chodíme pouze na preventivní prohlídky, takže úplně nemůžu posoudit odbornost, ale přístup paní doktorky je milý. Děti mi sedí během prohlídky na klíně, ona jim ukazuje a říká, co bude dělat…umí to s nimi a děti se u ní nebojí. Uvidíme po nějakém vážnějším prvním zákroku ![]()
Rozhodně nedoporučuji dr. Prachařovou na poliklinice, s dětma to neumí, nemá trpělivost, byla jsem tam 3× s dcerou, pokaždé stejná zkušenos. Poprvé to ještě celkem šlo, v 9 měsících dcera pusu otevírala na cokoliv, ale když jsme tam pak byly ještě dvakrát po půl roce na prevenci, tak jakmile neotevřela hned pusu, sestra jí chytla hlavu a doktorka začala páčit pusu, ve§kerý efekt žádný, teda kromě řevu
a zuby jí stejně nevyšetřila. Teď chodíme do Podolí v Brabcově ul. k dr. Slovákové, ta je úžasná, poprvé jí trvalo asi 5 minut, než dceru ukecala, ale zuby prohlídla, bez řevu. A to v té době byly každodenní řevy při čištění.
@lucie.modra píše:
ZdravímChodíme na polikliniku Modřany k MUDr. Jitce Prokelové (obě děti od 6 měsíců). Zatím neměly žádný „problém“, chodíme pouze na preventivní prohlídky, takže úplně nemůžu posoudit odbornost, ale přístup paní doktorky je milý. Děti mi sedí během prohlídky na klíně, ona jim ukazuje a říká, co bude dělat…umí to s nimi a děti se u ní nebojí. Uvidíme po nějakém vážnějším prvním zákroku
Prokelová NIKDY, NIKDY, NIKDY!!!
Trhala malé zub, seřvala jí že to snad tu chvilku vydrží. Sestra jí držela za ruce a malá ječela, sestra ječela na malou, doktorka na mě ať si jí uklidním. Prostě peklo. Pak se ukázalo, že zub vůbec ven nemusel… Zde recenze https://www.znamylekar.cz/…/zubar/praha
Jak říkám, zatím jsme nemuseli podstoupit žádný zákrok, zuby jsou zdravé a děti otevírají pusu na požádání a nevyvádí. Doma to trénujeme než jdeme na prohlídku, že uděláme na paní doktorku lva, pořádně vyceníme zuby a paní doktorka háčkem zoubky zkontroluje..ona jim pak ukáže co bere za nástroj a co s ním bude dělat, takže zatím jsme s paní doktorkou spokojení. Recenze na znamylekar jsem také četla, tak uvidíme ![]()