Dojíždění 3 hodiny denně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Livi92 píše: Více
To si zase nemyslím. Z té ranní přijedu domů před čtvrtou. Z noční vyzvednu malého ze skolky a defakto než půjde spát je se mnou. Odpoledni uznávám tam ho neuvidím. Na druhou stranu při odpolední bych ho neviděl ani při práci 15 min od domova…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Nenee.. Tahle trasa na veřejnou dopravu je bohužel nereálna 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NormálníMuž píše: Více
No tak to jo. Já jsem karlovarsko… Tady je 50 čistého fakt těžkej nadstandart…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sám si musíš rozmyslet jestli ti to za to stojí. Už když se takhle ptáš cizích, tak sám zjevně motivovaný nejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amassakoul píše: Více
Co to s tím má společného? Neptám se cizích. Zajímají mě zkušenosti těch kdo s tímhle zkušenosti mají… Lépe číst příště ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petula246 píše: Více
Ale já čtu dobře. Když mi tu sto lidí napíše, že ujet na běžkách 200 km denně je naprosto na pohodu, co to vypovídá o mé schopnosti toto absolvovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amassakoul píše: Více
Absolutně neodpovídající přirovnání… Chápu, potřeba znít chytře. Já se tu s nikým dohadovat nechci. Zajímali mě zkušenosti. Ty jsem si přečetl. Mějte se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem takto dojížděla asi 5 let. Ale bylo to ještě před dětmi a ta práce a kolektiv byly boží. Kdybych neměla děti klidně bych tam zůstala, protože to stálo za to. Náročné to bylo. S dětmi si to nedovedu představit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petula246 píše: Více
A článek vyjde kdy a v jakém periodiku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za dvacet tisíc bych do práce nechodila. Ani kdyby byla tři minuty chůze. Co na tom platu vidíš?? Otec od rodiny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše: Více
Nejspíš špatně přečteno… Píši o 20 000 navíc. Plus kindergeld. Celková nástupní suma je 73700 + 6000 čistého..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla bych do toho. Časem se můžou najít kontakty a změnit tam práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petula246 já bych fakt šla, vždyť nemusíš to dělat do důchodu. Zkusíš, seženeš si tam kontakty a třeba najdeš ještě lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V zahraničí takove dojíždění do práce běžné. Tady pro kazdeho hruza.
Asi bych to na tvém místě zkusila. Zabalit to můžeš vždycky.
- Citovat
- Upravit