Doklady potrebne k potratu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12921
13.6.14 15:27

@MYm zajít si za gynekologem ten vydá žádanku

• načítám...
Krasavicaa
13.6.14 15:28
@Litta píše:
A co jsi ty, když ani nerozumíš textu a ještě mi tu sprostě nadaváš v editaci? Si tě nahlásím. :P :mrgreen:

Nebuď zlá :kytka: buď ta nejsluníčkovější :kytka: :kytka: :kytka: :mrgreen:

• Upravit
9719
13.6.14 15:28

Hele všeobecně taky nejsem z potratů nadšená, ale je to právo každé ženy rozhodnout se jak se svým tělem naloží a zakladatelka nebude první ani posledním moje kolegyně do toho vlítla omylem a měla tam tři plody a doma dvě děti a manžela stejně se rozhodla, že už další děti nechce. A jsou ženy, které prostě po dětech netouží a bohužel občas se stane, že otěhotní neplánovaně :nevim:. A co chceme mrtvé děti v igelitkách, příkopech a v popelnicích, myslím, že ne :zed:

• načítám...
14637
13.6.14 15:30

@Krasavicaa Asi jo, asi chumláček. Nějak se mi to nahlášení odesílat nechce, bych si připadala jak blázen. :lol:
Takže :srdce: :*

• načítám...
Sype
@Litta píše:
@lucyyyy Ne, myslím umělý potrat postiženého, tak to @Sype myslela, ne?

Ano, tak jsem to myslela.

• Upravit
9719
@Krasavicaa píše:
Jako dlaždič :mrgreen:

To teda pátá cenová :zed:

• načítám...
Krasavicaa
@Litta píše:
@Krasavicaa Asi jo, asi chumláček. Nějak se mi to nahlášení odesílat nechce, bych si připadala jak blázen. :lol:
Takže :srdce: :*

Tož to mě se teda dnes chtělo :mrgreen: Pár jsem jich poslala :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
59410
13.6.14 15:32

@Krasavicaa 8o 8o ty jsi teda zlá :cert: :cert:, co by jsme chtěly že dle profilové fotky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
972
13.6.14 15:33
@lucyyyy píše:
@Malaga vidím,že tenhle portal není pro matky a děti, ale zřejmě po zastánce zabíjení dětí, v tom případě by se to ale nemělo jmenovat emimino!!! :pocitac:..a nechej si ironii, mě neintelginetní lidi urazit ani naštvat nemůžou ;)

Kocicko potrat ale neni zabiti ditete. Je to pouze plod, ne zivy tvor. Vrazda neni legalni, potrat ano.

• načítám...
354
13.6.14 15:34
@Krasavicaa píše:
Aha, takže ty sis nechala vzít dítě, protože bylo postižené. No jasně a budeš tady moralizovat. Tak v tom případě sorry, ale měla by ses označit stejně jako jsi označila zakladatelku. :think: :think: :think:

Souhlasím. Osočuješ a nadáváš ostatním a sama jsi to samé v bleděmodrém. Akorát tady děláš chudinku a hraješ si na svatou.

• načítám...
14637
13.6.14 15:36

@bobr123 Plod je mrtvý tvor? :think:

• načítám...
59410
13.6.14 15:37

@curry12 jenže je velký rozdíl jít na potrat a víceméně muset kde se ví že je to neslučitelné se životem :?

• načítám...
Krasavicaa
13.6.14 15:38
@Markéta80 píše:
@curry12 jenže je velký rozdíl jít na potrat a víceméně muset kde se ví že je to neslučitelné se životem :?

Ale šla… :think: víš, ono je to smutné, ale měla to vyjádřit trochu jinak :think: nebo se nevyjadřovat vůbec, když je jí to proti srsti…

• Upravit
30419
13.6.14 15:39
@bobr123 píše:
Kocicko potrat ale neni zabiti ditete. Je to pouze plod, ne zivy tvor. Vrazda neni legalni, potrat ano.

V Uk je legální zlikvidovat dítě s VVV a to i např. s rozštěpem obličeje do 40tt. Jak bys omluvila tento legální postup zabití dítěte? Nebo to není taky není dítě?

• načítám...
Krasavicaa
13.6.14 15:39
@curry12 píše:
Souhlasím. Osočuješ a nadáváš ostatním a sama jsi to samé v bleděmodrém. Akorát tady děláš chudinku a hraješ si na svatou.

Asi tak :think:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty