Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Litta píše:
A co jsi ty, když ani nerozumíš textu a ještě mi tu sprostě nadaváš v editaci? Si tě nahlásím.![]()
Nebuď zlá
buď ta nejsluníčkovější
![]()
Hele všeobecně taky nejsem z potratů nadšená, ale je to právo každé ženy rozhodnout se jak se svým tělem naloží a zakladatelka nebude první ani posledním moje kolegyně do toho vlítla omylem a měla tam tři plody a doma dvě děti a manžela stejně se rozhodla, že už další děti nechce. A jsou ženy, které prostě po dětech netouží a bohužel občas se stane, že otěhotní neplánovaně
. A co chceme mrtvé děti v igelitkách, příkopech a v popelnicích, myslím, že ne ![]()
@Krasavicaa Asi jo, asi chumláček. Nějak se mi to nahlášení odesílat nechce, bych si připadala jak blázen. ![]()
Takže
![]()
@Litta píše:
@Krasavicaa Asi jo, asi chumláček. Nějak se mi to nahlášení odesílat nechce, bych si připadala jak blázen.
Takže![]()
Tož to mě se teda dnes chtělo
Pár jsem jich poslala
![]()
@Krasavicaa
ty jsi teda zlá
, co by jsme chtěly že dle profilové fotky
![]()
@lucyyyy píše:
@Malaga vidím,že tenhle portal není pro matky a děti, ale zřejmě po zastánce zabíjení dětí, v tom případě by se to ale nemělo jmenovat emimino!!!..a nechej si ironii, mě neintelginetní lidi urazit ani naštvat nemůžou
Kocicko potrat ale neni zabiti ditete. Je to pouze plod, ne zivy tvor. Vrazda neni legalni, potrat ano.
@Krasavicaa píše:
Aha, takže ty sis nechala vzít dítě, protože bylo postižené. No jasně a budeš tady moralizovat. Tak v tom případě sorry, ale měla by ses označit stejně jako jsi označila zakladatelku.![]()
![]()
Souhlasím. Osočuješ a nadáváš ostatním a sama jsi to samé v bleděmodrém. Akorát tady děláš chudinku a hraješ si na svatou.
@curry12 jenže je velký rozdíl jít na potrat a víceméně muset kde se ví že je to neslučitelné se životem ![]()
@Markéta80 píše:
@curry12 jenže je velký rozdíl jít na potrat a víceméně muset kde se ví že je to neslučitelné se životem
Ale šla…
víš, ono je to smutné, ale měla to vyjádřit trochu jinak
nebo se nevyjadřovat vůbec, když je jí to proti srsti…
@bobr123 píše:
Kocicko potrat ale neni zabiti ditete. Je to pouze plod, ne zivy tvor. Vrazda neni legalni, potrat ano.
V Uk je legální zlikvidovat dítě s VVV a to i např. s rozštěpem obličeje do 40tt. Jak bys omluvila tento legální postup zabití dítěte? Nebo to není taky není dítě?
@curry12 píše:
Souhlasím. Osočuješ a nadáváš ostatním a sama jsi to samé v bleděmodrém. Akorát tady děláš chudinku a hraješ si na svatou.
Asi tak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.