Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Livi92 píše: Více
Já mám zkušenosti s opakem. Dítě od mala jen chváleno, muselo být nejlepší a bylo neustále ujišťováno v jeho výjimečnosti později zjistilo, že není středobod vesmíru a že jsou i někteří mnohem chytřejší a mnohem výjimečnější než on. Rodiče zde udělali chybu a dítko se spokojilo s průměrností, protože najednou prozřelo ![]()
@ibis vždy všeho moc škodí.. ale zakladatelka mi odpověděla, že se snad i stydí veřejně za úspěchy dítka, když nechce, aby se dítě zmínilo o úspěchu kamarádkám..
Jak tu psaly jiné.. je to divný pohled na věc…
@Anna766
Ale jo. Ať mají z těch dětí radost. Jenom, že když se něco dává na odiv, je na to moc vidět a má to taky nějakou tu chybku, na kterou někdo líp vidí a snáz se na ni ukáže.
Něco jiného je, jít na jejich akci, podívat se, užít si to, a jet spokojeně domů. Oni vyprávěli, ale oni vyprávěli úspěchy, které jim byly vyprávěny. Když vnučka nebo možná i dcera jakožto pyšná babička řekla A, mohla říct i B. Že to vybavení a poplatky stojí prachy, kterých se jí nedostává…
Jj, rozumím, mám to podobně. No co, pousměju se, případně významně zakroutím očima a jdu dál. Ale ono taky záleží, jak se všichni ti lidi chovají k ostatním.
@Pe.M.1 píše: Více
Se přiznám že ti moc nerozumím o co ti jde. Pokud jsou to praprarodiče, nejsou už nejmladší a jsou jen pyšní na prravnuky. To je celé co za tím vidím. Jestli máš potřebu všem vykládat jaká je pravda, tak do toho, ti prarodiče za to asi nemůžou.
@Andyss píše: Více
Jako jedna z mála jsi to napsala trefně a moc hezky. ![]()
@Taktinevím píše: Více
Pak je ale problém ve vašem nízkém sebevědomí a potřebě srovnávat se ![]()
@Anna766
Vůbec jsem nic nevykládala. Jen mám náhodou známé v těch dvou kruzích… škola, volnočasové aktivity…a ti lidé se začali bavit o svých svěřencích a vyplynulo to najevo. Že s touhle rodinou jsou problémy. Takže jsem koukala…a za rok sedím u příbuzných a začali o těch dětech. Člověk akorát mlčí a diví se. A tyhle příspěvky o chlubení mi to připomněly…to je to celý.
@Anonymní píše: Více
Ty „dokonalé“rodinky tím často maskují problémy, když to člověk rozkryje, je často rád za to, co má doma, nez být takto na oko dokonalý.
@Taktinevím píše: Více
Má pravdu, ale on by je pak nikdo nesledoval. Já teda nikoho kromě Lamky a Mikulcové nesleduji, ale také si pouštím videa cestování a ne nic negativního.
Ráno cestou do práce se mě ptaly dvě kolegyně „jak je?“ a to že mi umírá kočka nikoho stejně nezajímá nebo čekám na krevní testy syna. Všechny se ptají na dovolenou kam jedu a mně se o tom mluví lépe. Já jsem rak a většinou vše špatné mám v té ulitě a mluvím mezi cizími jen o dobrém. Stejně se pochopení nedočkám, akorát mě to ještě víc zasáhne. Viz kolegyně „ježiš kočka, není to člověk“
Takže raději budu mluvit o moři.
@nikitice píše: Více
Ano, mám to podobně, raději s lidma mluvím o neutrálních a pozitivních věcech, než o nějakém problému.
@Alušáček píše: Více
Samozřejmě o problémech mluvím a manželem, maminkou, ségrou, kamarádkou. Ale takhle v práci, známé, kolegyně nemusím. Každý má svých problémů dost a řešit negativní věci v práci po ránu, nemá cenu. Akorát to otráví den tomu druhému. Ráno mě práve kolegyně poslala s kočkou do háje a to nechtěla poslouchat, měla jsem mluvit raději o počasí.
Většinou to tak dělám, ale za 8 dní odlétám, tak mě to teď ovládá.