Dokončení diplomové práce s cizí pomocí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dokončení diplomové práce s cizí pomocí
Ahoj, nevíte někdo o někom, kdo by mi za poplatek byl ochoten kvalitně pomoci s dokončením pár stran v diplomové práci? Pokud máte přímou zkušenost, je to ještě lepší. Zbývá mi asi 10 stran cca, odevzdat mám za necelé dva týdny. Už jsem měla téměř hotovo, ale vedoucí práce se mnou nekomunikovala a najednou se ozvala, že mám část práce předělat. Já jsem z toho zoufalá, protože si s tím už nevím rady, do toho jsem těhotná, takže mě stresuje už jen to, že bych se neměla stresovat, což úplně nejde a s potíži v těhotenství jsem minulý týden prodělala zákrok a stále se z toho dostávám.
Budu ráda, za každý tip. DP je z oboru pedagogiky. A prosím nepište mi, že jsem měla začít dřív. Začala jsem dost včas, jen se mnou vedoucí práce nekomunikovala, já tudíž psala dál a ona se ozvala až před pár dny. Kdy jsem myslela, že už to budu mít hotové a budu mít klid. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@mesic09 píše:
Ahoj, nevíte někdo o někom, kdo by mi za poplatek byl ochoten kvalitně pomoci s dokončením pár stran v diplomové práci? Pokud máte přímou zkušenost, je to ještě lepší. Zbývá mi asi 10 stran cca, odevzdat mám za necelé dva týdny. Už jsem měla téměř hotovo, ale vedoucí práce se mnou nekomunikovala a najednou se ozvala, že mám část práce předělat. Já jsem z toho zoufalá, protože si s tím už nevím rady, do toho jsem těhotná, takže mě stresuje už jen to, že bych se neměla stresovat, což úplně nejde a s potíži v těhotenství jsem minulý týden prodělala zákrok a stále se z toho dostávám.Budu ráda, za každý tip. DP je z oboru pedagogiky. A prosím nepište mi, že jsem měla začít dřív. Začala jsem dost včas, jen se mnou vedoucí práce nekomunikovala, já tudíž psala dál a ona se ozvala až před pár dny. Kdy jsem myslela, že už to budu mít hotové a budu mít klid.
Příspěvek upraven 17.07.23 v 13:43
Já nic, já těhotná chudinka, to vedoucí práce. Chápu, že na budu působit jako nepříjemná moralistka, ale já bych si tak moc přála, aby ve školství byli odborníci, kteří nepotřebují vystudovat podvodem a házet svoji neschopnost na druhé.
Diplomovou práci musíš vypracovat sama. Pokud by přišli na to, že část práce někdo dělal za tebe, můžou ti i zpětně sebrat titul. Fakt bych tohle neriskovala a mákla bych, být tebou.
- Upravit
@hanka.br. píše:
Já nic, já těhotná chudinka, to vedoucí práce. Chápu, že na budu působit jako nepříjemná moralistka, ale já bych si tak moc přála, aby ve školství byli odborníci, kteří nepotřebují vystudovat podvodem a házet svoji neschopnost na druhé.
Neschopnost na druhé? Laskavě nemoralizuj, já píšu práci x měsíců (skoro půl roku) a vedoucí se mi ozvala za tu dobu jednou. JEDNOU!!! A těch verzí mé rozepsané práce jsem jí poslala 9. Poslední byla v půli června, kdy jsem byla ráda, že mám práci téměř hotovou a najednou mi přišla zpráva s tím, že bych měla x kapitol v teoretické části předělat. A opravdu ty komplikace v těhotenství jsem si nevymyslela a nepřivodila sama. Neznám žádnou těhotnou ženu, která by se ráda stresovala, protože musí na operaci a neví, zda bude dítě ok nebo ne. Jsi opravdu tak hloupá, že reaguješ na něco, na co se Tě nikdo neptal? Když nemáš žádný tip, kterým bys mi mohla poradit na co jsem se ptala, tak se do diskuze nepouštěj. Mluvíš tu o odbornících, ale Tobě by stačil zdravý rozum a měla bys to v životě lehčí. Ale máš za potřebí psát nesmysly, i když do jádra věcí nevidíš. Ráda bych věděla, jaký ty jsi odborník. A opravdu jsem nevystudovala podvodem. Státnice jsem udělala sama, všechny zkoušky a tu práci píšu sama bez jediné rady mé vedoucí a kohokoli jiného. Ale Tvůj život je očividně o tom sedět u diskuzí a psát do těch, ke kterým ani nemáš co říct. Tak musíš napsat alespoň něco, abys byla důležitá.
@Anonymní píše:
Diplomovou práci musíš vypracovat sama. Pokud by přišli na to, že část práce někdo dělal za tebe, můžou ti i zpětně sebrat titul. Fakt bych tohle neriskovala a mákla bych, být tebou.
Já to nechci nechat napsat druhé, jen poradit, zda to píšu správným směrem. Nerada bych to napsala a bez reakce mé vedoucí odevzdala a nevěděla, zda je to ok. Teď jsem zjistila, že mi chybí 4 strany, jen k té kapitole si nejsem jistá a nemám kdo by mi poradil, proto potřebuji hlavně radu. Práci jsem psala celou sama. A takové rady jsou mi opravdu k něčemu, abych to nenechávala psát někoho jiného. Kdybych to tak chtěla, tak jsem to udělala od začátku. ![]()
Musím se zakladatelky zastat, někteří vedoucí práce na to opravdu kašlou, pokud jí poslala 9 verzí a ona zareagovala až teď, je to na přesdržku. Možná se jí zakladatelka měla víc nutit, ano, ale hned bych nebyla tak příkrá.
Dobrý den,
diskuzi uzamykám na žádost zakladatelky.
Přeji krásný den,
Kačka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat