Dolehl na mě strašný strach z porodu - panikařím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.21 20:38

Chceme pomáhat

Je tu někdo kdo by chtěl privydelek na mateřské? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2558
16.6.21 20:42

No užít si to fakt nejde, leda že bys byla masochystka :lol: ale přežít se to dá, já teda tajně doufam, že budu mít indikaci na císařský řez, ale i kdyby ne, tak si říkám, že ven prostě nějak musí a nějak to dopadne. Nejlepší rada: nekoukat na videa, nečíst přívěhy ostatních a hlavně se nenechat strašit od ostatních, nějak nechápu ten trend, že všechny zkušený matky maj potřebu ty nastávající strašit, neslyším nic jinýho než jak hroznej bude porod, jak strašně těžký bude šestinedělí, jak mě budou bolet prsa od kojení,… a výsledek? Porod si do detajlu už ani nepamatuju, ty úryvky co ano vylrávím spíš jako nějakej blbej vtip, šestinedělí jsem se hrozně nudila a prsa mě fakt nebolela a pro jistotu jsem přestala dřív, než mohly začít,… tak nohy nahoru, pust si nějakou hezkou komedii a snaž se tim nestresovat, ven nějak musí a nakonec to určitě nebude tak hrozný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
16.6.21 20:46

@Nickjmeno A ja si ho zrovna uzila. Mela jsem velke mezery mezi kontrakcemi a az na zaver nic specialniho k nepreziti. Rodila jsem bez jakekoliv medikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.21 20:49

@Nickjmeno já treba dostala zánět prsu a to byla bolest strašná (příznaky podobne Covid 19)a když mě zasili, tak se nedalo z počátku vůbec sedet, ale žádná tragédie to nebyla :D

• Citovat
  • Upravit
12885
16.6.21 21:02
@Petule030 píše:
Trefa! Ten strach z neznámého může být horší, než potom samotný porod, který ve výsledku mnoho žen vnímá tak nějak v mlze. Po zkušenostech s porody bych měla větší strach z jiných bolestí a zákroků. Třeba z trhání osmiček, které stále odkládám, rodit bych šla radši 10×. :nevim:

He to tě můžu trochu uklidnit, řezali mi z dásně a z čelisti fakt blbě uloženou osmičku, vyštípával to po kouskách fakt silou a bylo to úplně v pohodě. Nejhorší byl strach, jinak dnes už to umí umrtvila tak, že fakt NIC necítíš a ani samotná umrtvování injekce zdaleka nebolí, spíš jen tlačí. A na bolest po zákroku ti napíšou léky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
16.6.21 21:06
@Anonymní píše:
@Nickjmeno já treba dostala zánět prsu a to byla bolest strašná (příznaky podobne Covid 19)a když mě zasili, tak se nedalo z počátku vůbec sedet, ale žádná tragédie to nebyla :D

To je přesně to strašení o kterym mluvim :roll: to že jsi to tak měla ty, neznamená, že to tak bude mít každá a nevidim důvod, proč tim strašit holku, co ještě nerodila a má z toho strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
16.6.21 21:29

Ja mam treba na sobe vyzkouseny, ze se radeji budu pripravovat na silenou bolest a pak budu jen mile prekvapena, ze to vlastne neni az tak hrozny.
Treba tahani drenu (mela jsem jich hodne) jsem cekala jako siiiilenou bolest. Sestricka si se mnou u toho povidala a ja mela za to, ze zatim jen vytahuje stehy, kteryma jsou hadicky prisity ke kuzi. Jen me prijemne prekvapilo jakou jsem cekala hruzu a pritom to vlastne zadna hruza nebyla.
To stejny u vsech operaci.
Takze ja budu radeji pripravena na nejhorsi a vlastne budu mile prekvapena. Hlavne nestresovat, bolesti se nepoddavat a proste delat co rika telo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.6.21 05:06

@mandle-v-cokolade já si celé těhotenství říkala to same :lol: všechno jsem. Si od začátku až dokonce vyžírala, tak jsem. rikalaxze můj porod bude jedna velká Hrůza. A co se nestalo? Je z toho nejlepší zážitek co mohl být. Celý porod trval necelých 5h z toho 1h (poslední) šílených kontrakci, ale už jsem věděla xze se blíží konec tak se to dalo tak nějak vydržet.
Byla jsem opravdu milé překvapená
Ale přesně jak už bylo. Řečeno, každá ženská, má jiné telo a jiný porod. Je důležité si pořád opakovat, když to šlo dovnitř tak to musí ven!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí