Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, potřebuju poradit, nebo jestli nemá někdo podobnou zkušensot. Můj prostřední syn, dva roky, se v noci budí a brečí. že nechce hajat, že chche krtka apod. nepomáhá po dobrém, po zlém. kdž si ho vezmu k sobě, stejně neusne. ale dělá to jen doma. u obou babičke spí úplně normálně celou noc avstává cca v sedm. doma od pěti od trána skučí…díky ![]()
@aničkakytička píše:
Ahoj, potřebuju poradit, nebo jestli nemá někdo podobnou zkušensot. Můj prostřední syn, dva roky, se v noci budí a brečí. že nechce hajat, že chche krtka apod. nepomáhá po dobrém, po zlém. kdž si ho vezmu k sobě, stejně neusne. ale dělá to jen doma. u obou babičke spí úplně normálně celou noc avstává cca v sedm. doma od pěti od trána skučí…díky
Zkus mrknout na zásady „feng šui“ - nevím, jak se to píše
Já na tohle nikdy nevěřila, ale známí podle toho (resp. podle psa) vybavili byt - prostě dali psovi pelech na jedno místo, ten si ho odtáhl o kus dál, nebo v něm nespal. Když si na to místo dali postel, tak se nevyspali.. Pak se do toho trochu začali dívat a byli hodně překvapení..
@Seizdra tomu bych veřila.. je pravda, že u něj spí kočka, která prý ty negativní zony vyhledává, ale pes u něj nespí..
@aničkakytička píše:
@Seiz dra tomu bych veřila.. je pravda, že u něj spí kočka, která prý ty negativní zony vyhledává, ale pes u něj nespí..
Tak na to zkus hodit očko ![]()
@Seizdra problém je, ža spí dole na palandě a tu prostě jinam nedám, i kdybych se zbláznila. příští týden se ale stěhujeme, tak to třeba zabere.. jeho séhra spí nad ním a ta zas spí jako poleno.. ![]()
@aničkakytička píše:
@Seizdra problém je, ža spí dole na palandě a tu prostě jinam nedám, i kdybych se zbláznila. příští týden se ale stěhujeme, tak to třeba zabere.. jeho séhra spí nad ním a ta zas spí jako poleno..
A zkusmo je prohodit??? I když ono to taky nemusí asi začít působit hned…
No uvidíš po přestěhování
A nechrápe třeba ségra? ![]()
Zkusila bych porovnat obě místa, když je u babiček, tak spí sám, s babičkou, je tam i ségra, jaká je tam teplota, jaký je denní program, co jí, kam vedou okna, kdy chodí spát tam atd
V něčem bude určitě nějaký zásadní rozdíl. (a můž to být třeba i tím, že babička je hluchá a v noci ho neslyší řvát a není ochotná vstávat tak brzo, tak si s ním rovnou vyjasnila, že v noci se z pelechu neleze
)
U nás je to stejný, ale když u našich budu spát i já tak se taky bude budit ![]()
@Gladys u každý babči je to jinak. jedna je paneláková, druhá je ve vile. každá okna jinma, každá jinou postel, u jedný spějí děti na manželský posteli vedle sebe a řvát by ho určo nenchala, to ani nejde, řve úplně jak šílenec. u druhý spějí ségra na jedný posteli, ve druhý ona na třetí dědeček.. a ten by ho taky řvát nencghal a babička už vůbec ne.. teplota je u všech zhruba stejná, spíš chladněji…program se tak liší úplně…achjo.. @Seizdra na spaní nahoře je ještaq melj, bála bych se, že spadne…