Domácí šťávy - ano nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Domácí šťávy ano nebo ne?
Dobrý den chci se zeptat dělala jsem domácí šťávu jahodovou, rybízovou, borůvkovou, bezovou, můžu to dávat malému dítěti když má 8 měsíců nebo jsou lepší čaje a kupované šťávy od hippu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Takto malému bych dávala vodu nebo dětský čaj. Ze stav max svestkovou na případnou zácpu. A kupovanou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenule223 píše:
Dobrý den chci se zeptat dělala jsem domácí šťávu jahodovou, rybízovou, borůvkovou, bezovou, můžu to dávat malému dítěti když má 8 měsíců nebo jsou lepší čaje a kupované šťávy od hippu?
Záleží v jaké koncentraci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nasemu 9 m trosku do caje nebo vody davam. Jen na ochuceni, at to neni sladke. Ne teda vzdy, ale semtam pridam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neucila bych na sladkou chut, ani ve velmi redenem napoji, deti pak casto odmitaji pit vodu. Lepsi je neslazeny caj. Dzusy a stavy davam dvoulete minimalne, tak jednou tydne a vetsinou venku, aby pila doma vodu a caje. Priznam se, ze nejakou Hipp stavu dostane, kdyz potrebuju, abych chvili vydrzela v kocaru, treba behem nakupu. Jinak bych ji to nedavala vubec, prinos techto napoju je podle me nulovy, je to spis zlozvyk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BloomingGorgeous píše:
Neucila bych na sladkou chut, ani ve velmi redenem napoji, deti pak casto odmitaji pit vodu
![]()
Tomu se nevyhneš, že dítě bude „vyhledávat“ to, co mu chutná
od toho by měla sloužit výchova, která ho usměrní.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenule223 píše:
Dobrý den chci se zeptat dělala jsem domácí šťávu jahodovou, rybízovou, borůvkovou, bezovou, můžu to dávat malému dítěti když má 8 měsíců nebo jsou lepší čaje a kupované šťávy od hippu?
dala bych jenom, kdyby mi dítě vůbec nepilo, bylo dehydrované, zkrátka pokud by bylo fakt potřeba, aby pilo a ono to odmítalo.. jinak ne, přijde mi to zbytečný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@minoe píše:
Tomu se nevyhneš, že dítě bude „vyhledávat“ to, co mu chutnáod toho by měla sloužit výchova, která ho usměrní..
Ano, souhlasim. Ochutnavat muze venku, na navstevach a ve skolce. Nejsem apriori proti sladkym napojum. Ale nevytvarela bych z toho denni navyk na ukor vody. Stejne tak to mame se sladkostmi. Venku si parkrat do tydne neco dame, ale doma zadne susenky a bonbony nemame. Sladkosti a sladke napoje jsou neco „specialniho“.
Ale ja se jenom delim o svuj nazor a pristup, netvrdim, ze mam na vychovu deti a jejich stravovani nejaky patent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BloomingGorgeous píše:
Ano, souhlasim. Ochutnavat muze venku, na navstevach a ve skolce. Nejsem apriori proti sladkym napojum. Ale nevytvarela bych z toho denni navyk na ukor vody. Stejne tak to mame se sladkostmi. Venku si parkrat do tydne neco dame, ale doma zadne susenky a bonbony nemame. Sladkosti a sladke napoje jsou neco „specialniho“.
souhlasím.. a osobně se přikláním k názoru pomalu a v malých dávkách nechat dítě ochutnat různé chutě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano dala bych. Dávám 7mi měsíční i klasickej sirup koupenej. Jsem ráda, že vypije aspoň něco ![]()
Vodu a neslazené čaje nechtěla nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za názory malá mě právě vodu nechce pít vubec, čaje úplně minimálně to nevypije za den ani 100 ml
- načítám...
- Citovat
- Zmínit