Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Také ji máme, skoro 40 let, přežila dvojí stěhování a pořád je pěkná. Nevidím důvod, proč bychom se jí měli zbavit. Vejde se do ní skutečně hodně
Haloooo!!! Kde jste kdoooo!!! Retroparťa čky! Vy jste to vzdalY? Člověk se sem pár dní nefostal a tady to umřelo. Ach jo ![]()
Uz jste asi vsechny v uzavrene skupine, ale neva…tak kdo vyrazi v pondeli do Lidlu? ![]()
Snad to stihnu, musím z práce rychle domů, maáme nemocného pejska
@beruska9 píše:
Uz jste asi vsechny v uzavrene skupine, ale neva…tak kdo vyrazi v pondeli do Lidlu?http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…
Akorát ty ceny jsou nějaký neretro!
![]()
Ten Impuls je za dobrou cenu, já ho kupovala kolem 80kč v Jednotě ![]()
A jak bude chutnat retro Vysočina z r.1967 nechápu, bude víc masa? ![]()
Příspěvek upraven 18.10.15 v 10:22
@beruska9
já hned ráno, syn má školku kousek od lidlu tak ho jen dovezu do školky a jsem tam. manžel říkal at nic velkého neberu jen to omrknu a on tam pak odpoledne zajede
@Anna766 tak ceny řešit nemůžeš, ty platy taky byly jinde než ted.
jen mléko v sáčku neberu, minule mě to stačilo
ale takové granko, hermelíny a další věci koupim ![]()
Díky za tip. Vitacit, dětem na ukázku mléko, Pedro, to musím mít. Měli jste někdo ten lančmít? Fakt je pravej komunistickej, že jde osmažit? Jinak spousta těch věcí je i běžně, ne? Hermelín, Granko, salámy, Mila, Horalky atd. Nebo je to fakt jiný v této retro edici?
@LucaLuca myslim že to rozdíl nebude.Jen ten obal je retro. ![]()
@LucaLuca taky si myslim že jen obal, ta vysočina je jak za totáče a prý ta firma co to vyrobila už na minulou akci retro to vyrábí pořád a je fakt že ta chut je nesrovnatelná. No mlíko už nechci to byla hrůza, manžel se mě smál že příště už asi pytlíkové mlíko chtít nebudu
. manželovi zase hodně chutnala ta paštika, prý si udělá maxi zásobu ![]()
@Anna766 : taky si rikam…ale dat to za puvodni, tak jim lide ty obchody asi srovnaji se zemi ![]()
@LucaLuca : na iDesu je clanek, pry nekteri vyrobci vytahli i puvodni receptury, nekde je to opravdu jen obal…ale treba ta Mila je snad uplne stejna i dnes ![]()
@Markéta80 Ta májka, jo?
Takže májka, vysočina lepší, lančmít stejná hrůza jako obvykle?