Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky obnovim diskuzi.
Byla jsem u DR a dělala mi vnitřní UZ.
Rekla mi ze cysty nic takového nemám ani nějaké záněty ale ze tam mám folikul. Pak mi rekla ze všecky bolesti co mám a tak nasvědčují možné gravitide tak nějak nechapu.. pozvala si mne za 14 dni a teď tam jdu 9.12 po té prohlídce 2 dny na to jsem měla strašně šílené bolesti ze jsem nemohla skoro chodit v podbrisku, tahalo to, křeče a tak ze jsem si nemohla normálně ani sednout a mít pod zadkem polštář. Motala se mi šílené hlava a myslela jsem té s sebou každou chvíli seknu. Bolelo mne to až do krize a beder a do boku. Teplotu jsem klasicky v podpaží naměřili 37,2 nevíte někdo o co se mohlo jednat?
@Vercas123 doktorka viděla folikul a mluvila o těhotenství? Tak to spíš změn doktorku.
@Vercas123 tipuju, že to byla ovulace… Mívám ji taky takovou. Většinou to jde, ale někdy je to taky maso.
jedna aktuální teplota v podpaží v tomhle případě nic neosvětlí.
Ale za krátkou dobu tu čtu uz o druhé/m gynekolzce/ovi, který mluví současně o folikulu a těhotenství. Tak nevím, kam se to zdravotnictví ubírá… ![]()
Dobrý den mohu se přidat? Chci se zeptat dnes jsem byla na utz doktor viděl folikul 19mm dnes jsem 16den cyklu. kdy by jsme se měly snažit? Dnes jsme tedy měly sex tak nevím jestli není brzy prosím o radu děkuji mooc