Zkrácené hrdlo 25 mm ve 26. tt, prášky nepomáhají, co hrozí dál?

97
11.8.16 10:33

!!!Zkracene hrdlo 25mm ve 26tt prasky nepomahaji co hrozi dal?

Zdravim holky
Sice jsem tu nedavno psala asi neco podobneho ale chci se zeptat. Tydny utikaji dal a utrogestan co mi dala doktorka nepomaha ani klidovy rezim doma a hrdlo mam porad 25mm a nechce se zvetsit :( mam strach z predcasneho porodu. Slysela jsem ze se zkracenym hrdlem se konci i na kapackach kdyz nic nepomaha ale me zatim doktorka nic takoveho nerikala. Prosim ma tu nekdo podobnou zkusenost? Za jakoukoliv rada a uklidneni budu moc rada predem dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4637
11.8.16 10:37

Dulezite je, ze se dal nezkracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
11.8.16 10:48

Posílám ti odkaz předního českého porodní já..je to jednicka v oboru.tak si hod nohy nahoru a klid, nic se neděje.

http://www.porodnice.cz/…-cipku-26-tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
11.8.16 10:49

Mrkni ještě na tu diskuzi, najdeš tam plno uklidnujicich informací :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.8.16 11:16

Hlavně, že se dál nezkracuje, zkus být v pohodě, já to měla u prvního dítěte a nakonec jsem přenášela, zkus se nestresovat(vím, že se to lehce říká),drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.8.16 17:28

Super jste vseci zlati ☺ mockrat vam dekuji. Jo snazim se byt naprosto v pohode a dodrzovat klid a chci verit ze se mi ta mala princezna narodi v termin jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
11.8.16 22:45

Hlavne byt v klidu a odpocivat.Taky hodne zalezi zda se branka otvira i zevnitr a zda dochazi k tvrdnuti bricha.Me bohuzel tvrdlo bricho od 17tt, od 23tt cipek 20mm a otvirani vnitrni branky, zastavovani kontrakci.Do 27tt na kapackach, pak me propustili domu a na 32tt opet kontrakce a zastavovani porodu s tim, ze jsem uz byla temer bez cipku otevrena na prst. S napixhnutim kortikoidu na vyvin plic me pustili na ukoncenem 34tt domu a 35+3tt se nam narodil zdravy chlapecek akutbim cisarem..Chce to hlavne klid a pozitivni mysleni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.8.16 09:54

@barca0140
Tak presto vsechno jsi to krasne zvladla a chlapecek je zdravy to je nejdulezitejsi ☺ Snazim se ted doma teda hlavne lezet a odpocivat protoze ten klid mi doporucuje snad uplne kazdy tak prece jenom na tom neco bude ☺ Diky moc za tvoji zkusenost a jsem rada ze to dopadlo dobre :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí