Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Trpěla jsem stejně skoro celé tehu a na malou to nemělo žádný vliv. ![]()
@vertunka píše:
Trpěla jsem stejně skoro celé tehu a na malou to nemělo žádný vliv.
mě jen bylo řečeno že se to musí přeléčit. aby nepraskla plodová voda.
Já jsem ve 35tt a zatím jsem měla jen jednou zánět na který mi pomihl clotrimazol či jak se jmenuje. Kamarádka je 33tt a trpí na to od začátku těhotenství. Střídá mastičky, brala i různé ATB a nemůže se toho zbavit a asi ani nezbaví
Některé to tak prostě mají, mimčo to neohrozí ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se poradit. Asi tak od 8 tt trpím mírnějším svěděním. Při první kultivaci mi byla zjištěna bakterie E-coli, přeléčeno Dumoxem a Dafleginem, i přesto jsem měla pocity palení, nedalo mi to a ve 12tt jsem šla k doktorovi, udělal zas kultivaci a vysla mi tam nějaká střevní bakterie. Nasedil mi mast Macmiror. jsem v 17 tt a ještě ho užívám, ale mám pořad pocity slabého pálení. Dnes jsem volala doktorovi a ten mi poradil abych Macmiror doužívala a poté nasadila Daflegin 3 krát za týden, jako prevenci. Myslíte že by to mělo pomoci? Jen mám strach aby kvuli bakterim nepřišla o mimi.
Já na různá svědění trpím od 17tt. Dvakrát udělaný stěry během 2 měsíců a nic. Negativní. Před asi 14 dny ještě bolest podbřišku, tak jsem mazala na pohotovost a tam mi zjistili zánět moč. cest. Přeléčeno antibiotiky. Po týdnu opět svědění, ale brutální. Asi po antibiotikách. Zítra se dozvím výsledky, jestli mi zase něco nezjistili. Taky mám strach. Záněty mají vliv na předčasný porod. Jestli ti léčba pomůže nevím, ale hlavně se nenechat odbít a trvat na nějakém řešení. Já v prvním těhu málem předčasně porodila kvůli masivnímu streptokokovi. Naštěstí se to podařilo zastavit.
Ahoj, chtěla jsem se poradit. Asi tak od 8 tt trpím mírnějším svěděním. Při první kultivaci mi byla zjištěna bakterie E-coli, přeléčeno Dumoxem a Dafleginem, i přesto jsem měla pocity palení, nedalo mi to a ve 12tt jsem šla k doktorovi, udělal zas kultivaci a vysla mi tam nějaká střevní bakterie. Nasedil mi mast Macmiror. jsem v 17 tt a ještě ho užívám, ale mám pořad pocity slabého pálení. Dnes jsem volala doktorovi a ten mi poradil abych Macmiror doužívala a poté nasadila Daflegin 3 krát za týden, jako prevenci. Myslíte že by to mělo pomoci? Jen mám strach aby kvuli bakterim nepřišla o mimi.