Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych od Vás radu, dnes je to 10 den zpoždění menstruace. Dělala jsem si dva těhu testy, které vyšli slabě pozitivně. Od včerejška se mi objevilo hnědé špinění, dnes stále také špiním. Snažím se dovolat mé doktorce ale má asi dovolenou. Myslíte že by to mohoo být tzv,. uhnizďování, trochu u toho cítím podbřišek ale s bolesti menzes se to vážně srovnat nedá.. je to jen slabé.. V prvním těhu jsem toto neměla, tak jsem taková z toho vykolejená… děkuju za všechny rady
@Judithkaj no taky mě to napadlo… zkusím večer tu pohotovost v nemocnici…
Ahoj, u mne to bylo vždy konec, jak jsem mela spoždeni, pozitivni test, pak špineni a konec.
@Natael Od ovulace je to už moc dlouho na to, aby testy byly jen slabě pozitivní. Hlavně ať to není mimoděložní, určitě to kdyžtak vyjde příště. Držím palce, ať to dobře dopadne. ![]()
@Hakrajta děkuji, pokud to do zítra nepřejde sjedu si do nemocnice…
@Daja.pribram ještě se zeptám, odešlo to samo? NEmusela jsi k dr?
Spineni nemusi nic znamenat…ja spinila do cca 12tt a tehu dopadlo dobre…a ted pri biochemickem se hned rozjelo velmi silne krvaceni…pokud neni jasna krev, tak to muze byt jeste ok
Taky jsem pri tretim tehu spinilaa a dopadlo to dobre- takze nic neni ztraceno.. ale muze to byt i tak, i tak, jak jsem tehdy sjizdela diskuse.. drzim palce!
@Bobby @pazitka děkuju holky, není to jasná krev, jen opravdu hnědé špinění. Dojdu si do nemocnice na pohotovst a budu vědět víc. děkuju moc holky.
@Natael píše:
@Bobby @pazitka děkuju holky, není to jasná krev, jen opravdu hnědé špinění. Dojdu si do nemocnice na pohotovst a budu vědět víc. děkuju moc holky.
Vždyť nemusíš mít zpoždění, ale ovulace byla déle a i cyklus tedy delši, může to být uhnízdění, můžeš být těhu pár dni. A tudíž nemáš žádné zpoždění
Takže to není nic špatného potvrdili mi těhu. Špinění je prý častý jev. vše je v pořádku. Takže jsem moc ráda, děkuju holky za vaše rady a názory ![]()