Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy, dnes mě čeká screening
Co šlo, tak jsem si o daném vyšetření přečetla na netu nebo zjistila od známých, ale nikde jsem nenašla nic o těch fotečkách. Kočky, moje mamka se zbláznila a chce jich nechat udělat víc. Udělají mi víc, než jednu fotečku, pokud o to požádám??? Samozřejmě mi je jasné, že za každou zaplatím… Nechci tam být jak „trubka“, tak se ptám ![]()
Já za každou fotku platila 50,– na screeningu. Platila jsem za jednu - platba probíhala dopředu, ale doktorovi se ta první moc nelíbila, tak mi vytiskl 2.gratis
Myslím, ž e si můžeš říct, že jich chceš více a navíc se i ptají, když zastatvují UZ, jestli to může být tato nebo tato fotka. Takže za mě ano, ale když se hned první krásně povede, tak proč chtít mimi ze všech úhlů, když v té době je ještě mrňousek a fotek bude ještě dost? ![]()
@Bibikulda Urcite by to nemel byt problem kdyz si o to pozadas
U me byvale GynDr chteli 80,– za kazdou fotecku, ale Dr ke kteremu chodim ted a kde platim 500,– za kazdou poradnu s UZ mi jich treba udelal pet pokud byla mala hezky videt ![]()
Mě, ani mamce, nejde o to, abychom měli fotečky ze všech úhlů, ale o počet, který rozdáme…
Děkuji moc za vaše poznatky ![]()
@Bibikulda píše:
Mě, ani mamce, nejde o to, abychom měli fotečky ze všech úhlů, ale o počet, který rozdáme…Děkuji moc za vaše poznatky
Ja kazdou fotecku nechavam kopirovat v CopyCentru v nejake pekne kvalite kazde babicce a originalni si nechavam ja.
Na velkem utz jsem byla v gennetu a za jednu fotku jsem platila 200kc, mam dvojcata tak mam kazdeho zvlast-na jednu je neslo vyfotit
ale vytiskli je na foto papir a krasna velka A5fotka ![]()
Jinak u.meho gyndare jsem platila 50kc za obrazek-mini obrazek na normalnim papire a tam jsem si vzdy vybirala ktere chci a kolik ![]()
teda, ja dostala na na obou velkých utz asi 10 fotek a nikdy jsem nic neplatila, plus jeste na každé poradně jednu..
@Bibikulda Jestli za to chtějí zaplatit, tak si jich můžeš nechat vytisknout třeba 50
Mě doktor vytiskl fotku na požádání zdarma, tak tam by mi bylo blbé jich chtít více, ale když to platíš…
@Bibikulda píše:
Mě, ani mamce, nejde o to, abychom měli fotečky ze všech úhlů, ale o počet, který rozdáme…Děkuji moc za vaše poznatky
Je lepší jednu fotku normálně nakopírovat na papír, ty papírky přímo z UTZ můžou vyblednout teplem atd…
Holky, moc děkuji za odpovědi
) Nechám udělat jednu a zařídím pěkné kopie ![]()