Počet foteček ze screeningu

12
11.8.16 07:46

Počet foteček ze screeningu

Ahoj ženy, dnes mě čeká screening :) Co šlo, tak jsem si o daném vyšetření přečetla na netu nebo zjistila od známých, ale nikde jsem nenašla nic o těch fotečkách. Kočky, moje mamka se zbláznila a chce jich nechat udělat víc. Udělají mi víc, než jednu fotečku, pokud o to požádám??? Samozřejmě mi je jasné, že za každou zaplatím… Nechci tam být jak „trubka“, tak se ptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
11.8.16 07:57

Já za každou fotku platila 50,– na screeningu. Platila jsem za jednu - platba probíhala dopředu, ale doktorovi se ta první moc nelíbila, tak mi vytiskl 2.gratis :) Myslím, ž e si můžeš říct, že jich chceš více a navíc se i ptají, když zastatvují UZ, jestli to může být tato nebo tato fotka. Takže za mě ano, ale když se hned první krásně povede, tak proč chtít mimi ze všech úhlů, když v té době je ještě mrňousek a fotek bude ještě dost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.8.16 07:57

@Bibikulda Urcite by to nemel byt problem kdyz si o to pozadas :-) U me byvale GynDr chteli 80,– za kazdou fotecku, ale Dr ke kteremu chodim ted a kde platim 500,– za kazdou poradnu s UZ mi jich treba udelal pet pokud byla mala hezky videt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.8.16 08:00

Mě, ani mamce, nejde o to, abychom měli fotečky ze všech úhlů, ale o počet, který rozdáme… :D Děkuji moc za vaše poznatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.8.16 08:04
@Bibikulda píše:
Mě, ani mamce, nejde o to, abychom měli fotečky ze všech úhlů, ale o počet, který rozdáme… :D Děkuji moc za vaše poznatky :)

Ja kazdou fotecku nechavam kopirovat v CopyCentru v nejake pekne kvalite kazde babicce a originalni si nechavam ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
11.8.16 08:12

Na velkem utz jsem byla v gennetu a za jednu fotku jsem platila 200kc, mam dvojcata tak mam kazdeho zvlast-na jednu je neslo vyfotit :) ale vytiskli je na foto papir a krasna velka A5fotka :)
Jinak u.meho gyndare jsem platila 50kc za obrazek-mini obrazek na normalnim papire a tam jsem si vzdy vybirala ktere chci a kolik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
11.8.16 08:31

:roll: teda, ja dostala na na obou velkých utz asi 10 fotek a nikdy jsem nic neplatila, plus jeste na každé poradně jednu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
11.8.16 08:57

@Bibikulda Jestli za to chtějí zaplatit, tak si jich můžeš nechat vytisknout třeba 50 :lol: Mě doktor vytiskl fotku na požádání zdarma, tak tam by mi bylo blbé jich chtít více, ale když to platíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.8.16 09:23
@Bibikulda píše:
Mě, ani mamce, nejde o to, abychom měli fotečky ze všech úhlů, ale o počet, který rozdáme… :D Děkuji moc za vaše poznatky :)

Je lepší jednu fotku normálně nakopírovat na papír, ty papírky přímo z UTZ můžou vyblednout teplem atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.8.16 09:25

Holky, moc děkuji za odpovědi :o) Nechám udělat jednu a zařídím pěkné kopie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí