Dopis z městského úřadu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20933
13.7.21 13:03
@Anonymní píše:
Ještě prosím tak 150 vtipných komentářů s koulí… já jsem se ptala co to může být, tudíž na možnosti… a ne abyste mi vyvěštily, co to přesně je

A to ti tady fakt máme vypsat tak 100+ věci co by to mohly být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80377
13.7.21 13:06

Soused požádal o novou kanalizační přípojku nebo demolici kulny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.7.21 13:07

Datovou schránku na poště udělají za 5 minut. Je to paráda, chodí ti tam přesně takováhle korespondence, takže hned víš co to je a nemusíš na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20933
13.7.21 13:10

@Petula306 přes bankovni identitu za 2 minuty doma od pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.7.21 13:14

@Cenarius asi taky možnost, já to vzala jezdím vrzem při odesílání dopisů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
13.7.21 13:15
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám na poště dopis s DODEJKOU - je to z městského úřadu. V tom města již nebydlíme. Co to prosím může být? Děkuji.

A máte i změněnou trvalou adresu? Může to být nějaký dluh - popelnice, poplatky za psa, nesrovnalost ve službách, pokud šlo o městský byt, atp. Ta datovka, která je zde doporučená, je dobrý nápad. Sama ji mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18124
13.7.21 13:25
@Petula306 píše:
Datovou schránku na poště udělají za 5 minut. Je to paráda, chodí ti tam přesně takováhle korespondence, takže hned víš co to je a nemusíš na poštu.

Souhlasim, je super, ale bohuzel ji automaticky nepouzivaji vsechny instituce, zrovna dneska mi prisla zasilka z Uradu prace klasicky postou :roll: Asi musim vsechny informovat, ze uz ji nejaky rok mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117007
13.7.21 13:29
@inkakřivák píše:
Soused požádal o novou kanalizační přípojku nebo demolici kulny
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
13.7.21 13:32
@Eliška píše:
Souhlasim, je super, ale bohuzel ji automaticky nepouzivaji vsechny instituce, zrovna dneska mi prisla zasilka z Uradu prace klasicky postou :roll: Asi musim vsechny informovat, ze uz ji nejaky rok mam.

taky mi obcas neco prijde postou, treba na prihlasku do skoly jsem uvedla schranku, ale pozvanku k prijimackam mi poslali doporucene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65614
13.7.21 13:32
@inkakřivák píše:
Soused požádal o novou kanalizační přípojku nebo demolici kulny

Cetla jsem kulmy a nejak jsem tapala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18124
13.7.21 13:37
@matkabagristy píše:
taky mi obcas neco prijde postou, treba na prihlasku do skoly jsem uvedla schranku, ale pozvanku k prijimackam mi poslali doporucene.

Ty studujes? Klobouk dolu.
Ze skoly to pochopim, ale UP, to me prekvapilo.
Jinak diky DS se opravdu veci urychli az o tydny (kdyz nam napr. postacka nenecha ani upozorneni na zasilku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
13.7.21 13:40
@Eliška píše:
Ty studujes? Klobouk dolu.
Ze skoly to pochopim, ale UP, to me prekvapilo.
Jinak diky DS se opravdu veci urychli az o tydny (kdyz nam napr. postacka nenecha ani upozorneni na zasilku).

je, blbe jsem to napsala. Ja uz doufam studovat nebudu. Prcek sel na gympl. Ja si ted pres datovku propojila zdravotni pojistovnu a v aplikaci mpsv si nechala vyjet informace k duchodu. To jsem si mela nechat ujit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18124
13.7.21 13:49
@matkabagristy píše:
je, blbe jsem to napsala. Ja uz doufam studovat nebudu. Prcek sel na gympl. Ja si ted pres datovku propojila zdravotni pojistovnu a v aplikaci mpsv si nechala vyjet informace k duchodu. To jsem si mela nechat ujit :zed:

To posledni jsem udelala vcera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102046
13.7.21 14:34

@matkabagristy A co se tam zjistit? K tomu duchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
13.7.21 14:40
@j.a.n.i1 píše:
@matkabagristy A co se tam zjistit? K tomu duchodu?

datum odchodu, pocet let, dnu pojisteni, (mne nezapocitali skolu, budu muset asi casem resit) nahradni doba pojisteni a hlavne predpokladany duchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat