Dopis z městského úřadu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám na poště dopis s DODEJKOU - je to z městského úřadu. V tom města již nebydlíme. Co to prosím může být? Děkuji.
Mame vytahnout kristalovou kouli? Kdo to ma vedet, treba nedoplatek, zaloba, stiznost, pochvala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Holky, kdo má službu u křišťálové koule?
jsou na dovolenéééé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Holky, kdo má službu u křišťálové koule?
Je poledne, tak jsou všechny vědmy na obědě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám na poště dopis s DODEJKOU - je to z městského úřadu. V tom města již nebydlíme. Co to prosím může být? Děkuji.
Moment, naleštím si kouli… Jooo, takže to může být nedoplatek, přeplatek, dluh za popelnice atd. Zajdi na poštu a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bartsch všechny ne…já tu jsem. Ale koule dneska stávkuje, asi z vedra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě prosím tak 150 vtipných komentářů s koulí… já jsem se ptala co to může být, tudíž na možnosti… a ne abyste mi vyvěštily, co to přesně je
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ještě prosím tak 150 vtipných komentářů s koulí… já jsem se ptala co to může být, tudíž na možnosti… a ne abyste mi vyvěštily, co to přesně je
tak třeba i pokuta za překročení rychlosti by to mohla být
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vedma007 píše:
tak třeba i pokuta za překročení rychlosti by to mohla být
děkuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
zavolej na ten úřad. Mi taky tak řekli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zarid si datovou schranku, vyhnes se podobnym neprijemnostem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ty jsi s tím žertováním začala, ten dotaz snad nemyslíš vážně…
- Citovat
- Upravit
K těm komentářům s koulema a vedmama bych řekla asi toto..na blbou otázku blbá odpověď.
Dopis od MěÚ může být spousta věcí a nejlépe se to dozvíš tím že si pro ten dopis dojdeš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
tak si to vyzvedni ne?
pokuta, nezaplacené popelnice, nějaký přestupek, nezaplacený poplatek za psa…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit