Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Me by zajimalo, jak zakladatelka vi, kolik penez dostal za tu misi.
@Hanča1234 píše: Více
ano, může být z jeho platu 10 tisíc málo, ty jí to závidíš?
@Lenka0505 píše: Více
tak pokud má okruh známých z vojenského prostředí, tak tam se asi běžně ví, kolik se za to dostává, také většinou probíhá nábor na ty mise s nabídkou odměny
@stinga já, ti jen odpovídám. Na to, jak tady obhajujes něco o čem nikdo nic neví. A logicky, když napíšu dotaz, tak dám veškeré info.
Mám s Pepíkem 2 děti ( 6 a 7 let), Pepík má s novou partnerkou batole.
Děti si, vůbec nebere ( bere), platí jim něco navíc ( neplatí) atd atd…
Místo toho píše o Kč za mise atd.
A až po tom co dostala čočku, začala psát to jak ji opustil atd.
Promiň, nebudu litovat někoho kdo se takto chová.
No právě, kdyby se hned v úvodu uvedlo tak nějak to, na co se bude logicky každý ptát, tak se mohla diskuze stočit úplně někam jinam že jo. Ale to je pořád dokola, jeden aby měl věšteckou kouli. Do tedˇvlastně nevíme, jestli si děti bere nebo ne, jestli platí něco nad rámec alimentů atd. No nic, opět další diskuze o ničem.
@arinecka Právě. A přitom je to tak zásadní. Jestli se dětem věnuje, kupuje jim oblečení nebo platí kroužky, obědy atd., tak je to úplně jiná situace, než když se nezajímá.
A přitom to byly opakované dotazy, a zakladatelka na ně vůbec nereagovala. Už asi ani reagovat nebude si myslím ![]()
@arinecka Asi jí vadilo, že někteří přemýšlí a nebudou jí hned říkat, že má pravdu a právo atd. Bohužel.
Právě. V každé diskuzi se to ve velké většině rozdělí na dva tábory, ale o tom to prostě je no. Stejně bude nakonec rozhodující soud, jestli to dožene až tam. Myslím si ale že 10tis na dvě poměrně malé děti je fajn. A on má ještě další dítě a partnerku na rodičáku, na to bude taky soud koukat, tak aby si nepohoršila. Jestli má někoho i ona, nebo je na vše úplně sama taky nevíme.
@arinecka Ať to dá k soudu, jestli si myslí, že platí málo. Mně tady bohužel přijde, že spíš závidí. To je celé. Nikde ani zmínka o tom, jak se ex věnuje dětem atd. Za mě je to hodně důležité.
Nevíme nic. Takže těžko soudit.
Asi tak. Soud a uvidí. Aby si ale nepohoršila ![]()
A ty s nimi žiješ že tak přesvědčeně řešíš jak matka má starost jen o peníze?
Je tu mraky diskuzí kde se matka dozví jak má nárok na alimenty od otce a nemá natahovat ruce o podporu státu. Tady se matka stará a zase je to špatně.
A ano, dobrý otec neodchází od malých dětí.