Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@ibis píše: Více
neznám jeho postoj, tak jako Šmoulice a Hanča neznají jeho postoj ani matky postoj, přesto jedna z nich nazývá matku sviní
@Šmoulice píše: Více
hodně přehnané je to, co tady celou diskusi píšeš o zakladatelce, napadáš ji s takovou nenávistí, až to není normální - ty ji znáš?
Příspěvek upraven 30.04.26 v 20:12
@stinga píše: Více
Nic takového jsem nezaznamenala, jen chudinku, co tu plive jed na svého ex a co mu závidí novou rodinu a peníze ![]()
@jkra on, nejel na dovolenou. Mimochodem, kdyby byla válka tak bys za vojáky byla ráda viď. To jsou názory ![]()
@stinga píše: Více
Vidíš, a já mám celou dobu co čtu tvé komentáře v ostatních diskuzích, pocit že si agresivní ty.
Tak se nauč číst. Těch invektiv směrem k zakladatelce je tu víc než dost. A proč? Ona od dětí neodešla a zajímá se o výživné. To si dovolila. Poté co zůsrala sama s dvěma dost malýma dětma.
Otec, o kterém se tu taky ví úplný houno je tu brán jako dobrý otec? Pořád nechápu podle čeho.
A opakuji, kdyby tu psal otec, jak parnerka odešla od rodiny a od dvou malých dětí, to bylo jedu, jmen a odsouzení.
Uplně směšné jste dámy.
@Hanča1234 píše: Více
Dřív taková nebyla … Dřív jsem s ní často souhlasila a přišla mi jako jedna z těch normálnějších tady.
Ale asi má poslední dobou nějaké problémy a musí si to někde vyventilovat ![]()
@ibis píše: Víceřešit výživné znamená závidět rodinu a peníze?
@Anna766 píše: Více
To víš že jo. Odkud asi ty informace zakladatelka má? Od dětí, co tráví čas u svého táty. A směšná seš tu akorát ty, protože furt jenom věříš, co tu napíše jedna strana a nedohlédneš dál než za roh
Jsem si myslela, že jsi žena s životními zkušenostmi a že víš, že pravda není nikdy jen na jedné straně ![]()
@Keyllah píše: Více
Jako vážně? To už měla mít všechno vyřešené, vzít si právníka a jít k soudu a ne tu vypisovat? Má zpoždění víc jak 5 let.
vážně? Nejsi tu žádným nováčkem a překvapuje tě, že tu někdo založí diskuzi ohledně zvýšení a výpočtu výčivného?? vždyt podobná diksuze je tu každý týden ![]()
a v čem má zpoždění? výše výživného se mění, pokud dojde k výrazné změně v poměrech, což např. je věk dětí a ta mise, tak jakých pět let? ![]()
@Anna766 umíš číst? Znova…tedy speciálně pro tebe!!!
Nikdy bych neodsoudila někoho kdo se stará, ať odejde kdo chce!!
Zakladatelka, odpověděla na vše…co se jí hodilo.
Bohužel, info o tom jak její ex pečuje a co platí, tak to dosud nenapsala! Asi má k tomu důvod.