Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Vartová
podle me je nejhezci c.1, ale ja nesnasim ruzovou. barvou nejvic mi sedi c.2. trojka je pekna, ale prijde mi az moc jednoducha, nezajimava.
První. Já bych do růžové klidně šla. Aspoň bych oživila tu svoji šedo-černo-bílou nudu
@Lette píše:
První. Já bych do růžové klidně šla. Aspoň bych oživila tu svoji šedo-černo-bílou nudu
@Vartová btw když na ně tak koukám, máš zajímavé cenové rozpětí..Jednička je na můj vkus moc komplikovaná, nebude lehké ji sladit. Dvojka je moc usedlá a nakonec trojka mi příjde jednoduchá, lehce kombinovatelná, moderní..prostě z těch 3 je nej ![]()
@Vartová píše:
@terinka4444ty jsi mi, ale hlavinka
jenze jsou obe růžové, ikdyz je pravda, ze obe byly ve variantě i cerne, bile, modre, zelené a růžové, myslim, ze i žlutá byla
Typově se mi líbí ta první kabelka, akorát na mě to je příliš výrazná barva.
1.fake „Birkinky“ od Hermes
2…nevím peklo lesklé přeleštěné
3.fake od Michaela Korse…průšvih je všechno, ale jen můj názor..a jak někdo psal na podzim/zimu špatná barva, ale to už je asi detail
@terinka4444 píše:
Můžu OT? Na nudu já miluju Desigual
jsem konzerva a cerne uz nejspis zustanu verna na furt. ale barevne kabelky ozivi muj prevazne cerny outfit celkem dobre.
@Saneska měla jsem ráda kabelky Guess - takové i pro rifle i pro sáčko apod… Teď ráda LiuJo, nebo mám Marella, ale to je troǎku jiná cenová
@Vartová 1. Nelibí 2. Vyloženě hnusná 3. Super, tu bych brala ![]()
@Sofierules píše:
1.fake „Birkinky“ od Hermes
2…nevím peklo lesklé přeleštěné
3.fake od Michaela Korse…průšvih je všechno, ale jen můj názor..a jak někdo psal na podzim/zimu špatná barva, ale to už je asi detail
2 Dior