Doporučíte kabelku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
1.10.14 08:34
@Vartová píše:
Můžes mit dvojstyl :lol: :kytka:

no něco na tom je a nechám si to projít hlavou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
1.10.14 08:34
:P

Příspěvek upraven 04.10.14 v 00:34

• Citovat
  • Upravit
33916
1.10.14 08:36
@Vartová píše:
@Denisa76 To jo, ale jak říkám, dnes očekávám negativni zpravy :oops: proto asi to řešení kabelky, abych mela pocit něčeho jiného :? :zed:

nikdy předem neházej flitnu do žita doku to není 100%..věř, že to bude dobré :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
1.10.14 08:40
@Denisa76 píše:
@Meha tak jsem zvědavá a čekám ;)

Vybrala jsi tu nejkrásnější ;).

• Citovat
  • Upravit
Meha
1.10.14 08:41
@Vartová píše:
@Denisa76 To jo, ale jak říkám, dnes očekávám negativni zpravy :oops: proto asi to řešení kabelky, abych mela pocit něčeho jiného :? :zed:

Držím palce :hug:!

• Citovat
  • Upravit
10959
1.10.14 08:42
@Vartová píše:
@Claire00 @pikola Nie som naozaj tá ženská čo na to nema a kúpu si fake, to ja priamo neznášam. Vysvetlím proc manzel rekl at kupim vsetky 3 na co som samozrejme nesúhlasila, pretoze je to strašných peňazí za prve naraz a za druhe, ako som písala nemusím mit len ​​značkové kabelky, občas si kupim aj v uplne obyčajne obchode, neznačkovú kabelku, klidne za 400, -, ale samozrejme takú, aby sa nepodobala nejake drahe kabelke a potom som nebola za tú čo ťahá napodobeniny. Inak k tem 3 naraz, sťahovali sme sa, takže financie som apravdu zhruba rok ničím pre seba nazatizila, nebol cas na dovolenku, manzel porad niekde v cudzine, ja sama doma, do toho som po dlouhe dobe zase tehotna a chlap sa boji ako to zase dopadne, zrovna dnes idem dopoludnia na UTZ a myslim, ze to v poradku nebude a zrejme me tim vcera vecer chcel urobit radosť, aspon kabelkami, pretože vie, že sa strasne bojim toho UTZ.

v kolikátém jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
1.10.14 08:43
:D

Příspěvek upraven 04.10.14 v 00:34

• Citovat
  • Upravit
33916
1.10.14 08:43
@Meha píše:
Vybrala jsi tu nejkrásnější ;).

fáákt?? Taky si jí koupíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
1.10.14 08:47

@Vartová neni jeste na Birkinu cekacka? MK je ted nejak hrozne moderni, hodinky ma po slevomatech, ale zase udelas paradu cenu jako Guess, ktery bych k MK prirovnala… Birkina je uplne jiny styl, zalezi, co nosis, kde se pohybujes… Ja si moc oblibila Burberry, zacali delat i moc zajimave veci pro mlade, uz to neni usedla znacka, ale co Prada? http://store.prada.com/…1_2AIX_F068Z Tahle vypada fakt dobre, podobny styl, jako se ti libi a nebude mi jit kazda… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
1.10.14 08:49
@Denisa76 píše:
fáákt?? Taky si jí koupíš??

Zvažuju to, do SZ si můžeme napsat, odkud jsme, aby nehrozilo, že se potkáme :mrgreen:.
Ještě projíždím ty textilní, také jsou pěkné, ale je jich tam hrozně moc, na výběr sakra těžké.

• Citovat
  • Upravit
Meha
1.10.14 08:50

@Wanila Tak Prada je parádní, už se mi líbila i dříve, když jsem ji na někom viděla. Super tip :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Vartová
1.10.14 08:55
:pankac:

Příspěvek upraven 04.10.14 v 00:33

• Citovat
  • Upravit
1117
1.10.14 08:56

@Meha me se hrozne libila, kdyz jeste delali pres rameno, ale velka byla, uz ji tam nevidim, bude to starsi kolekce a tu jsem videla na vic zenskejch, tuhle prave jeste ne :))) Ja ted uz musim zacit koukat po taskach na pleny na kocar :mrgreen: Na to byste mely tip nekdo? Docela se mi libily driv ty Oily Lili( urcite jsem to ted napsala spatne :mrgreen: ), tu mam doma klasickou a vydrzela fakt leta… @Vartová Omlouva se, ze jsem se nabourala i s dotazem na dalsi druh kabelek :kytka: A samozrejme hodne stesti na ultz, tyhle zacatky jsou na nervy nejhorsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
1.10.14 08:56

@Wanila Jsem blba uz ty barvy vidím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Vartová
1.10.14 08:57

@Wanila Kor kdyz to jedes po 4… :(

• Citovat