Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Vartová píše:
Můžes mit dvojstyl![]()
no něco na tom je a nechám si to projít hlavou ![]()
@Vartová píše:
@Denisa76 To jo, ale jak říkám, dnes očekávám negativni zpravyproto asi to řešení kabelky, abych mela pocit něčeho jiného
![]()
nikdy předem neházej flitnu do žita doku to není 100%..věř, že to bude dobré
![]()
@Vartová píše:
@Claire00 @pikola Nie som naozaj tá ženská čo na to nema a kúpu si fake, to ja priamo neznášam. Vysvetlím proc manzel rekl at kupim vsetky 3 na co som samozrejme nesúhlasila, pretoze je to strašných peňazí za prve naraz a za druhe, ako som písala nemusím mit len značkové kabelky, občas si kupim aj v uplne obyčajne obchode, neznačkovú kabelku, klidne za 400, -, ale samozrejme takú, aby sa nepodobala nejake drahe kabelke a potom som nebola za tú čo ťahá napodobeniny. Inak k tem 3 naraz, sťahovali sme sa, takže financie som apravdu zhruba rok ničím pre seba nazatizila, nebol cas na dovolenku, manzel porad niekde v cudzine, ja sama doma, do toho som po dlouhe dobe zase tehotna a chlap sa boji ako to zase dopadne, zrovna dnes idem dopoludnia na UTZ a myslim, ze to v poradku nebude a zrejme me tim vcera vecer chcel urobit radosť, aspon kabelkami, pretože vie, že sa strasne bojim toho UTZ.
v kolikátém jsi?
@Meha píše:
Vybrala jsi tu nejkrásnější.
fáákt?? Taky si jí koupíš??
@Vartová neni jeste na Birkinu cekacka? MK je ted nejak hrozne moderni, hodinky ma po slevomatech, ale zase udelas paradu cenu jako Guess, ktery bych k MK prirovnala… Birkina je uplne jiny styl, zalezi, co nosis, kde se pohybujes… Ja si moc oblibila Burberry, zacali delat i moc zajimave veci pro mlade, uz to neni usedla znacka, ale co Prada? http://store.prada.com/…1_2AIX_F068Z Tahle vypada fakt dobre, podobny styl, jako se ti libi a nebude mi jit kazda… ![]()
@Denisa76 píše:
fáákt?? Taky si jí koupíš??
Zvažuju to, do SZ si můžeme napsat, odkud jsme, aby nehrozilo, že se potkáme
.
Ještě projíždím ty textilní, také jsou pěkné, ale je jich tam hrozně moc, na výběr sakra těžké.
@Wanila Tak Prada je parádní, už se mi líbila i dříve, když jsem ji na někom viděla. Super tip ![]()
@Meha me se hrozne libila, kdyz jeste delali pres rameno, ale velka byla, uz ji tam nevidim, bude to starsi kolekce a tu jsem videla na vic zenskejch, tuhle prave jeste ne
Ja ted uz musim zacit koukat po taskach na pleny na kocar
Na to byste mely tip nekdo? Docela se mi libily driv ty Oily Lili( urcite jsem to ted napsala spatne
), tu mam doma klasickou a vydrzela fakt leta… @Vartová Omlouva se, ze jsem se nabourala i s dotazem na dalsi druh kabelek
A samozrejme hodne stesti na ultz, tyhle zacatky jsou na nervy nejhorsi…