Doporučíte kabelku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
1.10.14 07:38
@Vartová píše:
@Denisa76 Hodne podobnou ma vlastne moje matka, ta je na take kabelky porad. A neuraz se :hug: Mame je 39 let a je to krasna ženská, aby si si nemyslela, ze to přirovnáván k mame :lol:

vůbec se nezlobím :hug: mě je skoro 40 a myslím si, že žena může být krásná v každém věku. Stačí chtít a něco proto dělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.10.14 07:41
@Vartová píše:
@Denisa76 Take som nosila jeste tak pred 4 roky, pak začaly vítězit, ty ako som zminovala vyese…ale je moc krasna! Tahle tvoje je vydařená! :pankac:

tak třeba časem je začnu nosit taky.Jsem sportovní typ podpadky taky umím nosit jenom se v tom nějak necítím dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.10.14 07:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
1.10.14 08:05

@Denisa76 Krásná! Hoď odkaz ;).

• Citovat
  • Upravit
Vartová
1.10.14 08:12
:D

Příspěvek upraven 04.10.14 v 00:37

• Citovat
  • Upravit
33916
1.10.14 08:16

@Meha odkaz je hned na první straně od Monýska8 Já ted na podzim půjdu do té na téhle stránce a na léto si koupím tu první. Dej pak obrázek, která se líbí tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
1.10.14 08:17

@Vartová Prostě dámička ;).
Podpatky nosím jen zřídka, moc se mi to ale líbí, bohužel to neuchodím, bolí mě z podpatků nohy, ať mám sebekvalitnější boty.

• Citovat
  • Upravit
11117
1.10.14 08:19

@Vartová
jinak ja mam plan, ze az nebudu muset sebou tahat lahvicky, hracky a dudliky, tak si koupim nejakou Furla
 http://www.furla.com/…op/handbags/

a jinak ted posledni dobou se mi moc zalibily Bimbo y Lola
 http://www.bimbaylola.com/…category.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
1.10.14 08:20

@Vartová mně se moc líbí ta růžová MK. :palec:
1. a 2. uz jsou proflaknute, ma je kazda druha panicka.

Drzim palce, at to dobre dopadne na UTZ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
1.10.14 08:21

@Denisa76 Mrknu a dám vědět. Pokud jsem si kupovala barevnou kabelku, tak jsem doposud volila Desigual, ale už se mi to docela okoukalo a hlavně jsou hrozně nekvalitní.
Takže jsem ráda za odkaz, jdu načerpat inspiraci ;).

• Citovat
  • Upravit
33916
1.10.14 08:23

@Vartová vid?? Taky mám ráda originální věci ;) To máš pravdu pracuju s lidma a někdy se až vyděsím kam to ženská nechá dojít :roll:
Tak to se takové kabelky k Tobě hodí. Já mám ve skříni jeden kostým a ten beru, když už fakt musím. Jinak úzké džíny, sáčko a krásné boty na podpatku taky můžu. Jenom nevím jakou kabelku k nim. Nemám ráda takové ty velké spíš něco decentního přes rameno s většíma ušima :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
1.10.14 08:24

"@

Příspěvek upraven 04.10.14 v 00:37

• Citovat
  • Upravit
33916
1.10.14 08:24
@Meha píše:
@Vartová Prostě dámička ;).
Podpatky nosím jen zřídka, moc se mi to ale líbí, bohužel to neuchodím, bolí mě z podpatků nohy, ať mám sebekvalitnější boty.

mě ani tak nohy nebolí jako to, že mám pocit, že se zabiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.10.14 08:26
@Vartová píše:
@Meha Ted nevim či negatívne ci neutrálne tá dámičkou, :mavam: ale zase to na me vyzera nekdy pekne divne, pretoze mam docela svaly a to v kombinácii s kostýmčeku neni nekdy nejlepsi voľba… :nevim:

tohle máme podobné. Mám vedlejšák ve fitku, kde dávám hodiny fitboxu a ty svaly v tom kostýmku vypadají tak nějak divně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
1.10.14 08:26

@Meha Ja mam treba vela oblubene tieto :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat