Doporučíte někdo šicí stroj k prošití vyšší vrstvy?

5
14.3.21 09:40

Doporučíte někdo šicí stroj k prošití vyšší vrstvy?

Dobrý den, má prosím někdo zkušenosti s prošitím menších přikrývek plněných dutým vláknem? Vrstva k prošití po stlačení prsty je do 1cm. Momentálně mám starou Veritasku, ale u té se láme jehla a trhá nit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8892
14.3.21 09:44

Zítra si jedu pro brother F410, ten by to měl zvládnout dle popisků. Některé stroje mají možnost prizvednuti patky, tak se na ně mrkni. Jinak máš správnou jehlu a nit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.3.21 09:55

Díky za tip! Mám jehlu určenou k prošívání i nit. Zkoušela jsem i quiltovací patku, ale výsledek je stejný. Přizvednutí patky mám taky, ale nějak to ta veritaska nedává i když jinak šije parádně :) Potřebuji nějakého pracanta, klidně i profi stroj z fabriky, který by to zvládnul jen nevím jaký typ hmm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
14.3.21 10:09

Starý veritasky prý prosijou fakt všechno. Ale když jsme hledala stroje, stačilo do googlu zadat požadavek, a vylezla ti spousta nabídek. Stačí zadat silny, výkonný atp. Plus k tomu tu zvedaci patku a neměl by snad být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.3.21 10:52

Zkus se obrátit na galanterie Čendulka, jsou z Rakovníku a mají tam i přímo servis. Pán se opravdu vyzná a stroj na skladě jsme od něj měla doma do druhého dne. Popřípadě ještě sicistoje.cz. Vždycky kupuj stroj tam, kde si sami provádějí opravy, vyznají se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat