Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím cestovatele
,
na přelomu srpna/září se chystáme s naší 18měs. dcerou do Řecka a potřebovala bych poradit nějaký ozkoušený hotel, který je vhodný pro malé děti, tzn. aby měl hřiště (klouzačky, prolejzačky), dětský bazén se sladkou vodou nejlépe taky s klouzačkama, jídelní židličky, dětskou postýlku, vstřícný personál k dětem, písečnou pláž hned u hotelu (nechci s malou ve vedru chodit půl kilometru k pláži)…
Představovala bych si 4* hotel na některém z ostrovů, nejlépe Zakynthos, Krétu, Korfu, ale můžou být i jiné a stravu all inclusive.
Nejsem moc náročná co? ![]()
Gaia Village na Kosu…Byla tam ve stejném turnusu i Bára Basiková s rodinou ![]()
My byli v bungalovech - takze hoteli neznam - ale jen personalu se neboj. Rekove k detem hsou naprossto uzasny az jejich laskou k detem dojemny. Nikde jsem se nesetkala za celou dobu pobytu s negativni reakci a to mohla bejt mala protivna a urvana u vecere a jim porad prisla roztomila:-) Vsichni ji tam rozmazlovali, chovali, davali hracky apod
fakt to bylo supr.
Jen mala pak byla vykolejena kdyz jsme prileteli zpet do CR a nikdo se tu na ni neusmival natoz na ni treba v autibuse promluvil ![]()
@Tereza1986 píše:
Gaia Village na Kosu…Byla tam ve stejném turnusu i Bára Basiková s rodinou
Já jsem na Kosu už byla, tak jsem chtěla zkusit i jiný ostrov, ale zase pokud by to bylo pro malou ideální, tak se tam ráda podívám ještě jednou ![]()
Díky za tip ![]()
Samos, hotel Kampos village.Akorát pláž je písčito-oblázková.Ale bábovičky se stavět dají. ![]()
Za mě Kos, hotel Amos, nádherné, pro miminka jako dělané, s bazénem, all inclusiv, u hotelu malá plážička.
![]()
http://www.mile.cz/…pos-village/?… zítra tam odlítá máma.My jsme byli min.rok tady,ubytování i personál super,akorát ještě nedělali all inclusive, a byla tam trochu nuda - je to dál od centra a hotel byl plnej německých,řeckých a českých důchodců.
http://www.eximtours.cz/…samaina-inn/
@babulka01 píše:
Za mě Kos, hotel Amos, nádherné, pro miminka jako dělané, s bazénem, all inclusiv, u hotelu malá plážička.![]()
![]()
Nemůžu ten hotel nikde najít, nehodila bys mi na něj prosím link? ![]()
@lucineeccka píše:
Samos, hotel Kampos village.Akorát pláž je písčito-oblázková.Ale bábovičky se stavět dají.
Hotel je pěkný, ale vadí mi, že bysme na pláž museli přes silnici, to právě nechci, chtěla bych hotel přímo na pláži ![]()
My jedeme za 14 dní s dvouletou dcerou na Zakyntos Kalamaki-hotel Golden sun.Ta pláž je tam prý nádherná,teplá voda,dlouho mělko,ideální pro děti. Viděla jsem i fotky kamarádky a vypadá to super.Máme all inclusive.Je tam i výhoda,že je to blízko letiště,takže krátký transfer.A měli bychom vidět i želvy,chodí na tuhle pláž klást vajíčka a plavou tam docela blízku u břehu.
Jo a je to přímo na pláži,žádná silnice mezi,jedeme s CK Aeolus ,ještě tenhle hotel má Alex a Akvila travel.
@renap píše:
Jo a je to přímo na pláži,žádná silnice mezi,jedeme s CK Aeolus ,ještě tenhle hotel má Alex a Akvila travel.
Díky za tip, tak dej určitě vědět až se vrátíte, jak se vám tam líbilo ![]()
Holky jestli se sem ještě podíváte tak doporučuju na Korfu hotel Angela Beach. Letíme tam za týden už podruhé, je to tam ideální pro děti. Klidné místo, písčitá pláž s pozvolným vstupem do vody, zahrada s palmama, all inclusive… ideální. Jediná nevýhoda je, že je to 40km od letistě
@Lin25 píše:
Neměl by ještě někdo nějaký tip na Zakynthos?
Já mám antitip
Zakythos Tsilivi Admiral hotel nebo aparthotel Planos (má ho např. ck Brenna) my jsme v Planosu spokojení moc nebyli a do Admiralu jsme chodili na jídlo tak proto uvádím i ten. Vráliti jsme se cca před týdnem.