Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahooj holky, chystám se objednat nový mop, líbil se mi ždímací mechanismus, ale v recenzích na heurece je často psané, že mop hůře ždíme, nejsem zastáncem úplně mokré podlahy při vytírání.
Jaký máte mop vy? ![]()
Děkuji!
Urcite leifheit..nejlepsi vyrobce na uklidove prostredky.. s nim se da vytrit, ze nezustane mokro vsude
Nemám konkrétní značku, ale mně se vůbec neosvědčil ten kulovitý s třásněmi ždímací. Je moc mokrý a hlavně blbě vytírá. Lepší je placaty jako hadr
Já vždy měla kulaté, zdimaci, s trasnemi. Teď jsem si koupila placatý od Leifheitu a moc s ním spokojená nejsem. Jediné plus je, že se krásně vyždíme, i když někdy zase až moc. Nemáme pravidelné rohy, takže do užších míst, kam jsem se s kulatým krásně dostala, se mi hranatý nevejde. I ten ždímací mechanismus je na mě složitý a musí se ta tyč nasadit úplně přesně, jinak to neždíme a vydává šílené zvuky. Za mě, zbytečně vyhozené peníze za Leifheit.
Záleží jaký preferujes - já ten trasnovy taky nemůžu, mám obdélníkový od Viledy, ale občas mi chvíli trvá, než se mi po vyzdimani zacvakne.
Trasnovy uz nikdy. Neda se na nej v cele plose pritlacit. Mam placaty Leifheit a super.
Mam od Viledy ctvercový, ale měla jsem i mop od Viledy kulatý v práci, taky ten ždímací nohou a mě přišel oproti ostatním mopům super, je hodně huňatý…a ždímá dobře
Mám od Viledy ten turbo mop. Ždíme skvěle je s třásněmi, ale ty třásně jsou na takovém trojúhelníku, takže umyje i rohy.
Placatý od Leifheitu nedoporučuju. I po vyždímání je dost mokrý a celkově ten ždímací mechanismus mi nepřijde dobrý.