Doporučte prosím knihu o výchově

Máte zkušenost s Grada Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte?

Přidejte zkušenost s Grada Prvních 6 l...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
13.10.05 11:22

Ahoj holky!

Pavlíno - já jsem knížku „Když dítě nechce spát“ objevila v městské knihovně. Ale je o ni zájem, musela jsem si na ni dát rezervaci, v regále se vůbec neohřeje.

Ještě doporučím knížku, která není sice přímo o výchově, ale spíš o životě s dítětem a musím říct, že se u ní dost nasměju. Jmenuje se „To první a to druhé dítě“ a napsala ji Martina Drijverová. Taky ji mám z knihovny. Obecně je u nás knihovna docela dobře zásobená knížkami o výchově atd, takže do nich nemusí člověk investovat. A většinu z nich si stačí přečíst jednou. Výjimkou jsou knížky Dr. Matějčka, které i vlastním a jsem tomu ráda.

Tak knížkám zdar!

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
14.10.05 16:22

Ahoj,
já jsem si z Portálu objednala knížku Rodiče určují hranice. Zatím jsem ji nečetla půjčila jsem ji mamce a ta je nadšená.Je tam vše hezky rozčleněno pro děti od dvou tří let až po děti desetileté…
Původně jsem jí pořídila,protože se mi začal Filípek vztekat a já nevěděla co s ním,ted je to vcelku vklidu,zřejmě nabírá síly na období vzdoru!
Takže doporučuji :-)
 papka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 16:52

Ahoj (dobrý den), měla bych takovou skromnou otázku. Bohužel nejsem zatím maminka a studuji vysokou školu, máme napsat rešerši na nějakou knihu, já si vybrala od Zdeňka Matějčka prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte. Bohužel, teď nějak nestíhám ani četbu ve škole, jelikož máme zkouškové období. Proto bych Vás maminky chtěla pprosit, jestli byste byly tak ochotné a napsaly nějakou rešerši-i klidně citaci z knihy, která Vás zaujala.
Moc Vám děkuji
L.e.n.i.cka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí