Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Děvčata potřebuji radu manžel jde v sobotu na oslavu narozenin, jedná se o manželé kteří mají hospůdku, jemu bude 50let a jí 40let oba vtipálci-věk neodpovídá povaze
.Manžel chce abych jim upekla dort jen nevím jaký-do oka mi padl tento ale nevím zda by splnil účel a hodil se-máte jiný nápad?
Pokud oba kouří, tak ano. Jelikož třeba já jako nekuřák, bych to brala jako trapný a nelíbilo by se mi to…
I když bych měla hospodu ![]()
@Krasavicaa Ona kouří on občas…to jsem si právě taky říkala aby to nebylo trapný ![]()
Když to jsou kulatiny, volila bych možná tvarově něco klasického a nazdobila vtipně. Mám formu na dvojsrdce…Splní to účel, jsou to manželé (2srdce v sobě), tvarově je hezký a velký. A navrch bych klidně něco vtipného dala, klidně na téma hospoda…
@jenny.fields píše:
Nelíbí se mi to, evokuje to sexuální podtext
To by mi ani tak nevadilo, ale zase záleží na humoru každého… Pokud jsou vtipálci nevadilo by jim to…
Co třeba něco takového? 
Nebo dort jako hospodu- stolečky, židličky, flašky, štagasti…
Ale nevím, jak bych byla schopná upéct tak babovku
![]()
@Krasavicaa já jsem soudek dělala nedávno jejich kamarádovi na oslavě byli také to už ne.
@SussieS píše:
@Krasavicaa To je super!!Ta cigareta se mi moc nelíbí
Nevím no, já nekouřím, a kdyby to někdo dal mě, nebrala bych to ani jako recesi, prostě by mě to spíš urazilo
![]()
@Zacharova píše:
@Krasavicaa já jsem soudek dělala nedávno jejich kamarádovi na oslavě byli také to už ne.
Tak můžeš udělat jinej soudek. To nevadí
Rozhodně ne nic s cigárem
![]()