Dostal se z postýlky, nebyla jsem u toho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.2.16 16:26

Dostal se z postýlky

Ahoj,
mám syna 1 rok, když jsem odcházela z pokoje spinkal v postýlce. Jen jsem odskočila do kuchyně uklidit nádobí, vrátila jsem se cca za 10-15min a junior si hrál na zemi. Takže se musel nějak dostat z postýlky, chová se normálně, nemá žádné viditelné poranění ani bouchnutí, směje se lumpačí. To jak se dostal z postýlky nevím, nebyla jsem u toho, každopádně nikdo ho nevyndaval.
Prosím co mám sledovat zda mu nic není? Chování? Spavost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
3.2.16 16:32

Předpokládám, že si neublížil, pokud by se bouch, určitě by brečel. Záleží jakou postýlku máte a u čeho, my třeba když jsme ji měli vedle postele, syn mi bez problémů vylezl v 8 měsících a nic mu nebylo- prostě se spustil do postele a pak slezl na zen. Pokud není spavý, nezvrací a nechová se netypicky neřešila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187

Byla bych úplně v klidu :) já prej todle dělala od cca 10 měsíců normálně… mamka mě prej nikdy neviděla, jak jsem z postýlky vylezla… mám starší ségru o 3 roky, prej mi jednou strčila do zadku, já prostě nějak spadla a od té doby jsem zvládala vylést z postýlky sama… mamka mě vždy dala do postýlky, zavřela dveře a pak poslouchala za dveřma.. prej se jen ozvala rána a já byla venku, ale před ní jsem to v životě neudělala… Dělala jsem to prej běžně, ale byla jsem tak malá, že jsem nedosáhla na kliku, tak jsem se z pokoje nedostala, ale zvládla jsem ho celej prolést (postýlka byla v ložnici, kde třeba rodiče měli ve stole papíry z práce atd.) :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám syna 1 rok, když jsem odcházela z pokoje spinkal v postýlce. Jen jsem odskočila do kuchyně uklidit nádobí, vrátila jsem se cca za 10-15min a junior si hrál na zemi. Takže se musel nějak dostat z postýlky, chová se normálně, nemá žádné viditelné poranění ani bouchnutí, směje se lumpačí. To jak se dostal z postýlky nevím, nebyla jsem u toho, každopádně nikdo ho nevyndaval.

Myslim ze @Pudloslava mala neco na profilu co sledovat.
A syn uz chodi?
Jak je vysoka postylka a co mate na zemi?
Btw myslim ze sa nemusis stydet..mne syn vyliezol z postele a mal zlomenu ruku a na to sme prisli az za 2dni, taky bol uplne v pohode..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
@Anonymní píše:
Ahoj,

Ani nebrecel ne? Tak nvysiluj. Mas sikovny dite :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.2.16 16:38

Nesledovala bych nic. Pokud by spadl, rozhodně by řval, takže bych byla v klidu. Zkrátka ji asi přelezl. Kdyby mi v roce lezlo mladší dítě jen z postýlky, budu skákat metr vysoko. Já ho sbírala na kuchyňské lince, na okenním parapetu, v policích 1,5m nad zemí už v 10 měsících a to teprve byla lahoda. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
3.2.16 16:44

Jak jsi byla daleko? Předpokládám, že nějaké bouchnutí by bylo i slyšet třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.16 16:49

No dle všeho nebrečel, ubrečený nebyl. Byla jsem přes pokoj, resp. mezi pokojem kde byl syn a kuchyní je ještě jedna místnost. A právě jsem neslyšela nic. Na zemi máme koberec, klasický smyčkový zátěžák. Syn samostatně nechodí, ale stojí a obchází. Postýlka je vysoká cca 90 cm a syn má 75 cm :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.16 17:20

Už jsem to kdesi psala, ale píšu znovu. NIKDY nenechávejte dítě, o kterém víte, že přelézá postýlku, bez dozoru. Máme takhle úmrtí v rodině. Prcek přepadl z postýlky. Já už mám děti větší a naštěstí už v postýlce nejsou, ale tenkrát jsem je strašně hlídala a hlavně koupila s co nejvyšší bočnící. Naštěstí ji nikdy nepřelízali.

• Citovat
  • Upravit
3088
3.2.16 17:30
@Anonymní píše:
Už jsem to kdesi psala, ale píšu znovu. NIKDY nenechávejte dítě, o kterém víte, že přelézá postýlku, bez dozoru. Máme takhle úmrtí v rodině. Prcek přepadl z postýlky. Já už mám děti větší a naštěstí už v postýlce nejsou, ale tenkrát jsem je strašně hlídala a hlavně koupila s co nejvyšší bočnící. Naštěstí ji nikdy nepřelízali.

Jeden večer po 2. roce dcerka sama přelezla z postýlky. Vrátila jsem ji a zase přelezla. Víckrát v postýlce nebyla. Pač by to ani nemělo cenu ji tam dávat, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
3.2.16 17:40

Kdyby se bouchnul, asi by řval. Aspoň tak to fungovalo u nás, malá od 8m vylezla kamkoliv a ne vždycky jsem ji odchytila včas, řev byl vždycky slyšet po celém domě a řvala, dokud jsem nepřišla a neuklidnila ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
3.2.16 17:44

Moje dcera dokázala doskákat s postýlkou sama k vypinači, rozsvítila si, chytla se rukama, zapřela až měla bříško na tyčce a pak se překulila. Dokázala to za dobu, než jsem došla z pokoje do kuchyně. Několikrát za večer. Tak šla na válendu :lol: Ty děti se málokdy bouchnou, pokud tam nemají nějakou skřínku, postel apod.Jsou šikovní jak čerti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.2.16 09:35

Mně se takhle dostal malej z velkýho kočáru, taky doteď nechápu, jak se mu to povedlo. Chystali jsme se ven, kočár jsem měla v paneláku na chodbě, takže kdybychom si se starším synem včas nevšimli, mohl malej spadnout ze schodů. A povedlo se mu to během mžiku, než jsem si oblíkla bundu. Děti jsou vynalézavé, je třeba na to neustále myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
4.2.16 09:42

My jsme to vyresili tak, ze jsme oddelali tri tycky, snizili postylku dolu a syn vylezal sam. Udelali jsme to od doby, co se sam zacal stavet o postylku na nohy. A mladsi to bude mit stejne. Starsi pak vydrzel v postylce do dvou let, nez jsme se nastehovali do domu.To dostal pokojicek a postel velkou. A od prvniho dne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák