Dcera ode mě dostala výprask

Anonymní
26.12.21 21:47

Dostala vyprask

Ahoj holky..

Moje dcera dostala od mě výprask vařečkou..Šla dnes ven s kamarádkou, přikázala jsem ji, že do pěti bude doma a basta. V půl mi poslala SMS, že se jí domu ještě nechce, že přijde o hoďku později.. No to jsem ji nedovolila a napsala jsem ať přijde, tak jak jsem řekla.
No dcera si to udělala po svojim a přišla po šestej..
No jak hned přišla, přiřítila jsem se na ní s vařečkou a dost jsem ji na ten zadek vysazela.. Nikdy dceru nebiju, ale teď jsem měla asi nějakej zásek :oops:.

Křičela na mě, že děti se nemlátí, pak se sebrala do pokoje a teď tu za mnou chodí a stěžuje si že ji bolí zadek :roll:.

Ach jo, mne je to tak líto, co jsem udělala..A stydím se za sebe..prosím ponechejte v anonymu..

Ani nevím, co od tyhle diskuze očekávám..asi mě jen zajímá vaše vyjádření, které máte taky děti..jak tohle řešíte doma vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2922
26.12.21 21:50

Kolik jí je let? Když chodí sama venku tak 8+? No nějak si neumím představit, že bych svýho syna v osmi letech řezala vařečkou, na druhou stranu přišla pozdě a byla drzá, já myslím, že bych ji spíš v afektu vrazila jednu mezi dverma než řezala vařečkou. Ale fakt mě zajímá, kolik jí je let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.21 21:57

@Netopýr1
10..

• Citovat
  • Upravit
5064
26.12.21 22:02

Příkazy, zákazy. To nedělá dobrotu. Holka se ozvala, že se zpozdí. Tak o co jde? Má prázdniny. Jsem ráda, že u nás to funguje jinak, doufám, že se každému vrátí to, co zaseje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.12.21 22:07

Pusobis jak nejakej general..
A pak jeste ji bijes :?. A dcera ma pravdu deti se nebijou a uz vubec ne vareckou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.12.21 22:08

Neuděláš už nic.
Zajímavé je, že jsi neměla promyšlené, jak chceš reagovat, až přijde s tím zpožděním. Takže jsi byla jako rapl.
Positivní ze strany dcery : ohlásila zpoždění.
Positivní jednání ze tvé strany : projevila jsi nesouhlas.

Jinak jo, jsi praštěná, pokud je dcera jinak hodná a pouze dnes udělala kiks. Pokud to bylo vyvrcholení něčeho, co se sčítalo, tak je to OK a víc se s tím neužírej.

Do budoucna by to chtělo více komunikace, aby dcera věděla, že když řekneš do 17, tak to tak platí a ona to nesmí měnit. Komunikace přes SMS mezi matkou a dcerou mi přijde zbytečná, telefony slouží k přesnějšímu vyřízení přes mluvené slovo, věci jsou pak jasnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
26.12.21 22:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky..

Moje dcera dostala od mě výprask vařečkou..Šla dnes ven s kamarádkou, přikázala jsem ji, že do pěti bude doma a basta. V půl mi poslala SMS, že se jí domu ještě nechce, že přijde o hoďku později.. No to jsem ji nedovolila a napsala jsem ať přijde, tak jak jsem řekla.
No dcera si to udělala po svojim a přišla po šestej..
No jak hned přišla, přiřítila jsem se na ní s vařečkou a dost jsem ji na ten zadek vysazela.. Nikdy dceru nebiju, ale teď jsem měla asi nějakej zásek :oops:.

Křičela na mě, že děti se nemlátí, pak se sebrala do pokoje a teď tu za mnou chodí a stěžuje si že ji bolí zadek :roll:.

Ach jo, mne je to tak líto, co jsem udělala..A stydím se za sebe..prosím ponechejte v anonymu..

Ani nevím, co od tyhle diskuze očekávám..asi mě jen zajímá vaše vyjádření, které máte taky děti..jak tohle řešíte doma vy?

V 10? Vařečkou? :lol: :lol: :lol: no to jsi dobře ujela :mrgreen: co blbneš?

Jinak, muj desetilety synek je taky na pěst :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.12.21 22:09

A proč prosím tě nemohla být venku dýl? Má prázdniny, dala ti vědět, proč musela být v pět doma? Zmlátit za tohle 10 letou vařečkou, to je teda pěknej úlet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
26.12.21 22:10

Klid, nejsi špatná máma. Jen Ti prostě ujely nervy. Podle toho, jak píšeš, se zdá, že dcerka vařečkou fakt často nedostává.
Sedněte si spolu a vysvětli jí, proč dostala na zadek. Měla přijít domů včas a neudělala to. Měla jsi o ní strach.
Když jsem dostala na zadek od babičky, tak si pamatuju, že jsem to nikdy nebrala jako akt násilí. Dostala jsem asi 3× v životě. A vždycky jsem provedla něco, co jsem neměla a moc dobře jsem věděla, že jsem si to zasloužila. Byly to dost velký lumpárny. Ale hlavně jsem jasně věděla, že babička o mě měla velký strach. Nakonec jsem se bála já o ni, protože měla slabé srdíčko a strašně se rozčílila. Taky mi bylo kolem 10.let.

• Citovat
  • Upravit
14107
26.12.21 22:12

Zakladatelko, kdyz a vypraskem nesouhlasi ani Pamela tak tu uz je fakt hodne neco spatne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
26.12.21 22:15

Já bych za ní šla a řekla jí, jestli si uvědomuje za co dostala a proč. Pak bych jí řekla, že bych byla ráda, kdyby se chovala tak, abych to příště nemusela opakovat. Hlavně se jí teď neomlouvej, jde do puberty a vzala by to jako tvojí slabost. Už se prostě stalo a chápu, že tě to mrzí, ale teď už si za tím musíš stát. Příště se snaž nevybuchnout :D mám doma skoro dvanáctiletou holčičku a je to teda těžká písemka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.21 22:15
@terien píše:
A proč prosím tě nemohla být venku dýl? Má prázdniny, dala ti vědět, proč musela být v pět doma? Zmlátit za tohle 10 letou vařečkou, to je teda pěknej úlet :roll:

Protože doma vůbec neposlouchá, neuklizi si ani svůj pokoj(za posteli najdu klidně i špinavé kalhotky..)
A už víckrát nedodržela čas kdy má být doma

• Citovat
  • Upravit
74217
26.12.21 22:16

Mi to přijde zbytečně vyhrocené. Je volno. Proč musela domů v 17h.? Kdyby jsi řekla, že v těch 17h. přijde domů a můžou si hrát s tou kamarádkou doma, jestli její mamka dovolí. Pak by tahle situace nenastala. Nebo se ukáže a zas můžou jít ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.12.21 22:18
@Anonymní píše:
Protože doma vůbec neposlouchá, neuklizi si ani svůj pokoj(za posteli najdu klidně i špinavé kalhotky..)
A už víckrát nedodržela čas kdy má být doma

Dobře, ale proč musí být o prázdninách v pět doma? Když dáváš nesmyslná pravidla, tak se nediv, že je nedodržuje. Buď jí tedy dám zaracha než si uklidí pokoj a když jí dovolím jít ven, tak jí nebudu přikazovat nesmyslný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
26.12.21 22:20
@Anonymní píše:
A už víckrát nedodržela čas kdy má být doma

Puberta na obzoru zřejmě… a jak řešíš to, že „Neposlouchá“? Jako povinnosti jsou důležitý, to rozhodně, ale nejsme na vojně a ty nejsi generál aby jsi rozkazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí