Dostanu něco jako bezdomovec?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Chodím po brygádách. @Kriss Tina
A za to utahnes bydleni? Co se kouknout spis po nejakem spolubydleni? Na fb ma kazde mesto skupinky, kde ruzne nabizi treba jenom pokoj k pronajmu za par stovek
ale jestli myslis, ze ti nekdo jen tak da nejaky byt, protoze na svuj nemas, tak to tak nefunguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Současné situaci ohledně koronaviru je činnost Kontaktního centra omezena pouze na telefonáty nebo elektronickou komunikaci.
Osobní konzultace nyní nejsou možné.
Děkujeme za pochopení.
Kontaktní centrum projektu Podpora sociálního bydlení
Tel.: +420 778 455 761
Email: socialni. bydleni@mpsv.cz
Facebook: Sociální bydlení v ČR
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Potřebuji radu, co mám dělat, když jsem přišel o bydlení. Kam se hlásit…
Jak jsi jako přišel o bydlení? Kolik ti je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Jak jsi jako přišel o bydlení? Kolik ti je?
kvůli dluhům, bude mi 50 na jaře.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Takže pořádnou práci nemáš, majetek taky ne a v posledním bytě taky dlužíš. Ženskou taky asi mít nebudeš. Tak ubytovna a lepší práce? Osobní bankrot? Ale na to musíš mít práci. Na zdravotním pojištění asi budeš mít taky sekeru, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite na internetu zvladnes vyhledat, kde je bezdomovcum umozneno prespavat (napr. na lodi atd), kde jim davaji polevku a kde jim poradi. Pokud chces mit strechu nad hlavou a pravidelnou stravu zdarma, tak to asi jedine ve vezeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Takže pořádnou práci nemáš, majetek taky ne a v posledním bytě taky dlužíš. Ženskou taky asi mít nebudeš. Tak ubytovna a lepší práce? Osobní bankrot? Ale na to musíš mít práci. Na zdravotním pojištění asi budeš mít taky sekeru, co?
na zdravotním jo a v posledním bytě ne.
- Citovat
- Upravit
@luci.no píše:
Urcite na internetu zvladnes vyhledat, kde je bezdomovcum umozneno prespavat (napr. na lodi atd), kde jim davaji polevku a kde jim poradi. Pokud chces mit strechu nad hlavou a pravidelnou stravu zdarma, tak to asi jedine ve vezeni
mě jde o to, jestli dostanu dávky, když mám trvalák na úřadě. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Proč to řešíš až ted, proboha? Dlužit a brát, skvělá kombinace, o které my všichni pracující hrozně sníme. Ve tvém věku dost tragédie a doufám, že nic nedostaneš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebuji radu, co mám dělat, když jsem přišel o bydlení. Kam se hlásit…