Dostanu neschopenku v těhotenství - pracuji s rentgenem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
3.4.19 11:55
@Anonymní píše:
Tak bohužel, miminko to nezvládlo a od rána jsem na lůžkovým v nemocnici, zítra me nejspíš čeká revize dělohy, ještě dělají nějaké testy, nevědí jestli jde o mimodelozni nebo potrat, rano jsem zacala strašně krvácet a křeče břicha :(

Tak to mě moc mrzí, drž se. Příště už to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.4.19 12:17
@Anonymní píše: Četla si vůbec celou diskusi? Psali tam i jine holky co dělaji tuhle práci a ty to chápou, to si všichni myslej ze sestra jen dřepi na zidli a nic nedělá. Je to psychicky i fyzicky náročny, a kort s takovymhlee sefem kdy celej vikend sem jen v krecich bricha a cekam na pondeli jak se Mudr vyspinkal, a vim, vsude je něco. Hold jsem stresovej člověk a vsechno si moc beru, ale tohle tam uz uz hranici se šikanou. Sedim tam tak pet minut za cely den co tam sem, sem u toho vyflusla. Predemnou se tam sestry střídali a zadna nevydrzela dele jak dva mesice s nim, ja se to snazila zvládat protoze sem praci potrebovala, ale akorat sem si zavarila na zdravotní problemy, a jak uz jsem psala výše, penize potrebuju a doma se mi fakt sedet na zadku nechce ale nechci aby se neco stalo kvuli tomu ze jsem se bala rict si o neschopenku. A jsem tak blba že se i jemu to bojim pak rict ze bych mela byt doma na nemocensky, a radsi tam budu chodit dal s temahle stavama abych mu pomohla a riskovat ze se neco podela. Dneska jsem to oznamila ze jsem tehu a zmenilo se to terorizujici chování ke me? Ne, porad jsem tam jak hadr. O nejakou lenost ze zdrava tehu zenska chce bejt doma fakt nejde!

Prosím tě nenervuj se a nech si napsat neschopenku :hug: ,já si myslím,že lidi co zažili šéfa jak ty(já třeba jo),tak tě pochopí a že ti tu jedna holka bude furt dokola psát jak máš dat výpověď atd…píše úplné bludy,tak bych si myslela svoje :roll: a ani bych na ni nereagovala.Mimochodem ve více tématech radí ta paní uplne nesmysly,řekni že je ti celý den špatně a buď radši doma,on ten stres vážně nebezpečný je.Preju ti zdravé dítě a pohodové tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40801
3.4.19 12:19
@Anonymní píše:
Tak bohužel, miminko to nezvládlo a od rána jsem na lůžkovým v nemocnici, zítra me nejspíš čeká revize dělohy, ještě dělají nějaké testy, nevědí jestli jde o mimodelozni nebo potrat, rano jsem zacala strašně krvácet a křeče břicha :(

Tak to mi je moc líto… :hug:

Budu držet palce, at se miminko příště podaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.4.19 12:21
@Anonymní píše:

Promiň,teď to dočítám,tak to mi moc mrzí,drž se :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
3.4.19 12:25
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem teprve v 6tt, k doktorovi jdu za týden. Mám psychicky náročnou práci, ve které jsem už přemýšlela i o výpovědi ještě než jsem otěhotněla protože jsem to nedávala, uhodila jsem si i na žaludeční vředy ze stresu, kvůli šéfovi který se po mě každý den jen veze, musím chodit do práce i při vysokých horečkách když beru třeba atb a je mi opravdu mizerně, jelikož nemám za sebe zástup. Nehledě na to že pracuji i s rentgenem. Šéf zatim nic neví dokud to nebudu mít potvrzené od doktora. Myslíte že dostanu neschopenku? Opravdu se bojím aby se něco nestalo, tím že se tam pořád stresuju.

Myslím, že by tě měli přeřadit na jinou práci. Ale nevím, proč to v práci neřekneš. To by pochopil každý .Zdraví dítěte je přednější než papír od doktora..

• Citovat
  • Upravit
1183
3.4.19 15:10

Neříkala jsem to? Celou dobu jsem v pohodě a v pondělí mě vystresoval jeden hloupý člověk, který zaslechl moji soukromou konverzaci a šel rozhlásit, ze jsem těhotná a dostalo se to az k partnerovi do práce. Jsem 11tt a ještě tu noc jsem začala krvácet a ted ležím a modlim se ať o malý nepřijdem. Ten stres za to nestojí!!!!! Psychika je stejně důležitá jako fyzické zdraví. Je mi to moc líto a doufám, že pokud to nedopadne dobře, tak půjdeš za tím idiotem, řekneš mu co ti způsobil a dáš mu výpověď :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.19 16:46
@Any111 píše:
Neříkala jsem to? Celou dobu jsem v pohodě a v pondělí mě vystresoval jeden hloupý člověk, který zaslechl moji soukromou konverzaci a šel rozhlásit, ze jsem těhotná a dostalo se to az k partnerovi do práce. Jsem 11tt a ještě tu noc jsem začala krvácet a ted ležím a modlim se ať o malý nepřijdem. Ten stres za to nestojí!!!!! Psychika je stejně důležitá jako fyzické zdraví. Je mi to moc líto a doufám, že pokud to nedopadne dobře, tak půjdeš za tím idiotem, řekneš mu co ti způsobil a dáš mu výpověď :pocitac:

Jeej, tak snad bude vsechno dobrý, moc držím palce at vse dobre dopadne! No psychika je hrozna vec, proto nechapu proc me tu nekteri lidi malem ukamenovali kdyz jsem se jen zeptala. Je to sice na zacatku tehu, ale jsem z toho od rana hotova :( tak snad se nam to poradi znova. No ten idiot mi jen napsal hlavne at mu dam pak vedet (jako kvuli praci kdyz je tam sam kdy prijdu). Se na nej muzu zvysoka to… výpověď dam stopro, tohle uz mi za to po druhy nestoji.
A ty se drž! Verim ze vsechno bude dobrý, pak dej vědět! :hug:

• Citovat
  • Upravit
1573
3.4.19 20:43

@Jessie_james v ordinaci kde pracuje jeden doktor a jedna sestra není možnost někoho někam přeřazovat,když tam nikdo jiný nepracuje a jiné místo neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.19 21:08
@Dakota J píše:
Promiň,teď to dočítám,tak to mi moc mrzí,drž se :( :hug:

Jo ta pani je docela chytrá co tam psala no , take uz jsem cetla i v jiných konverzaci a nedavalo to nijak smysl :think: Nic se neděje, musim se s tim ted smířit a zkusit to za pár měsíců znovu:( prostě stres dělá svoje, za to nestojí žádná práce…

• Citovat
  • Upravit
Jessie_james
3.4.19 21:14
@evulinda79 píše:
@Jessie_james v ordinaci kde pracuje jeden doktor a jedna sestra není možnost někoho někam přeřazovat,když tam nikdo jiný nepracuje a jiné místo neexistuje

Aha, tak to děláš u zubaře, bych řekl. No, možná řekneš, že jsem pitomec, ale člověk s lékařským vysokoškolským vzděláním, by měl pochopit s čeho máš obavy. Kdyby všechno selhalo, šel bych k psychiatrovi (já tě tam neposílám, ale účel světí prostředky) a řekl bych, že trpím úzkost, a nesoustředíš se na práci a popsal situaci, jakmile o tom někde bude ofiko záznam, tak už si to nikdo nelajzne, a klidně si to doktoři můžou vycintat mezi sebou..

• Citovat
  • Upravit
143
4.4.19 09:41

Holka drž se, je mi to líto. Doufám že se brzo zadaří znova a to už půjdeš automaticky na rizikové, takže hned na gyndu a okamžitě neschopenku, pěkně vklidu doma a nic neřešit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.19 18:49
@zimniden píše:
Holka drž se, je mi to líto. Doufám že se brzo zadaří znova a to už půjdeš automaticky na rizikové, takže hned na gyndu a okamžitě neschopenku, pěkně vklidu doma a nic neřešit :hug:

Jojo půjdu okamžitě jak zjistím, prace neprace… snad se zadari brzo:(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.19 18:51
@Any111
Tak cooo? Všechno dobrý?
  • Citovat
  • Upravit
1183
4.4.19 18:59
@Anonymní píše:
@Any111
Tak cooo? Všechno dobrý?
Čekáme, zítra jdu na kontrolu, tak se uvidí. Zatím žádné další krvácení :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.19 20:59
@Any111 píše: Čekáme, zítra jdu na kontrolu, tak se uvidí. Zatím žádné další krvácení :nevim:

Tak to určitě dobře dopadne, moc držím palce! :hug: dej vědět!:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky