Dostanu neschopenku v těhotenství - pracuji s rentgenem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
1.4.19 17:56
@j.a.n.i1 píše:
@Lisianne Ano, řešit to, tj. pokud se jedná o zakázanou práci, tak trvat na přeřazení a pokud mě jen se.re šéf, tak dát výpověď.

Dát výpověď v těhotenství. To je rada nad zlato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
1.4.19 17:59
@j.a.n.i1 píše:
@Lisianne Ano, řešit to, tj. pokud se jedná o zakázanou práci, tak trvat na přeřazení a pokud mě jen se.re šéf, tak dát výpověď.

O co ti porad jde? Tak jí to prej, půjde na neschopnost a tam ji bude v těhotenství lépe než se nechat prudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.19 19:32
@j.a.n.i1 píše:
@Reflex No, jestli to nebude spíš tak, že s nebyl zas tak zásadní, když ho doteď neřešila, tělo to vyhodnotilo stejně, jelikož otěhotněla a s čerstvě mokrým testem v ruce vymýšlí, jak to zaonačit aby nemusela chodit do práce…
Četla si vůbec celou diskusi? Psali tam i jine holky co dělaji tuhle práci a ty to chápou, to si všichni myslej ze sestra jen dřepi na zidli a nic nedělá. Je to psychicky i fyzicky náročny, a kort s takovymhlee sefem kdy celej vikend sem jen v krecich bricha a cekam na pondeli jak se Mudr vyspinkal, a vim, vsude je něco. Hold jsem stresovej člověk a vsechno si moc beru, ale tohle tam uz uz hranici se šikanou. Sedim tam tak pet minut za cely den co tam sem, sem u toho vyflusla. Predemnou se tam sestry střídali a zadna nevydrzela dele jak dva mesice s nim, ja se to snazila zvládat protoze sem praci potrebovala, ale akorat sem si zavarila na zdravotní problemy, a jak uz jsem psala výše, penize potrebuju a doma se mi fakt sedet na zadku nechce ale nechci aby se neco stalo kvuli tomu ze jsem se bala rict si o neschopenku. A jsem tak blba že se i jemu to bojim pak rict ze bych mela byt doma na nemocensky, a radsi tam budu chodit dal s temahle stavama abych mu pomohla a riskovat ze se neco podela. Dneska jsem to oznamila ze jsem tehu a zmenilo se to terorizujici chování ke me? Ne, porad jsem tam jak hadr. O nejakou lenost ze zdrava tehu zenska chce bejt doma fakt nejde!
  • Citovat
  • Upravit
40785
1.4.19 19:42
@j.a.n.i1 píše:

Ty bys opravdu byla tak hloupá, že bys v těhotenství dala výpověd? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
1.4.19 19:49

Kamarádka je také zubní asistentka a v nové práci se nezastaví, maká prescasy, doktorka ji uhani a všechno na ni hází, dokonce i úklid na který nema uklízečku. Je z toho po roce úplně hotová. V minulé práci u jiné dr. se mela skvele a byla tam pohoda. Tohle je bohužel ortodoncie a je to tam prostě hrozne. Jsem přesvědčená, ze kdyby otěhotněla tak to tam taky nedá. Nesuďte lidi, když nevíte jak žijí. Autorka to bude muset vyřešit asi holt neschopenkou a vůbec se ji nedivím. Domluva s některými lidmi, zvlášť mužskýma je někdy nemožná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
2.4.19 09:28
@Anonymní píše: Četla si vůbec celou diskusi? Psali tam i jine holky co dělaji tuhle práci a ty to chápou, to si všichni myslej ze sestra jen dřepi na zidli a nic nedělá. Je to psychicky i fyzicky náročny, a kort s takovymhlee sefem kdy celej vikend sem jen v krecich bricha a cekam na pondeli jak se Mudr vyspinkal, a vim, vsude je něco. Hold jsem stresovej člověk a vsechno si moc beru, ale tohle tam uz uz hranici se šikanou. Sedim tam tak pet minut za cely den co tam sem, sem u toho vyflusla. Predemnou se tam sestry střídali a zadna nevydrzela dele jak dva mesice s nim, ja se to snazila zvládat protoze sem praci potrebovala, ale akorat sem si zavarila na zdravotní problemy, a jak uz jsem psala výše, penize potrebuju a doma se mi fakt sedet na zadku nechce ale nechci aby se neco stalo kvuli tomu ze jsem se bala rict si o neschopenku. A jsem tak blba že se i jemu to bojim pak rict ze bych mela byt doma na nemocensky, a radsi tam budu chodit dal s temahle stavama abych mu pomohla a riskovat ze se neco podela. Dneska jsem to oznamila ze jsem tehu a zmenilo se to terorizujici chování ke me? Ne, porad jsem tam jak hadr. O nejakou lenost ze zdrava tehu zenska chce bejt doma fakt nejde!

No a když už to ví, nechá tě pořád dělat ten rentgen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
2.4.19 09:34
@Reflex píše:

sestra u zubaře je v jiné místnosti, než je rentgen, a rentgen se taky nedělá každému pacientovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
2.4.19 09:36
@stinga píše:
sestra u zubaře je v jiné místnosti, než je rentgen, a rentgen se taky nedělá každému pacientovi

No tady ten rentgen padnul jako hlavní argument, proto se ptám. Taky se tu psalo, že to nemá kdo jiný dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 10:58
@Reflex píše:

Jen to připravim, ale zmackne to on, ja jsem za dverma, pak mame jeste na maly snimky v ordinaci primo rtg, a to chodime taky za dvere tak to snad tomu nevadi :nevim:
Spis nez o ten rentgen jde o ten stres tady, ani nevim kdo dal diskuzi nazev s tim ze pracuji s rentgenem…, no a nehledě na to ze každou chvíli lítam na zachod protože je mi špatně, a uz jen vidim jak na mě kouká tak to radši nejak rozdejcham a ani nejdu. Já fakt nevim, nějak to tu nedávám už ted a k Dr jdu až pristi tyden.

• Citovat
  • Upravit
4488
2.4.19 13:16
@Anonymní píše:
Jen to připravim, ale zmackne to on, ja jsem za dverma, pak mame jeste na maly snimky v ordinaci primo rtg, a to chodime taky za dvere tak to snad tomu nevadi :nevim:
Spis nez o ten rentgen jde o ten stres tady, ani nevim kdo dal diskuzi nazev s tim ze pracuji s rentgenem…, no a nehledě na to ze každou chvíli lítam na zachod protože je mi špatně, a uz jen vidim jak na mě kouká tak to radši nejak rozdejcham a ani nejdu. Já fakt nevim, nějak to tu nedávám už ted a k Dr jdu až pristi tyden.

Aha, myslela jsem, že ten název dáváš diskuzi ty. Pokud nejde o rtg, ale o to, že se odmítáš nervovat, tak je ta neschopenka bohužel jediné řešení. Někdo by ti ještě poradil, ať dáš výpověď a ani nechodíš na pracák, když vlastně práci nesháníš, ale naštěstí o tom rozhoduješ ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85854
2.4.19 13:23

To prejmenovali admini, nekdy to delaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
2.4.19 16:09
@blumen píše:
To prejmenovali admini, nekdy to delaji.

Hm, a pak se člověk diví, proč tam je rentgen, když problém je v šéfovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.19 19:07
@Reflex píše:
Aha, myslela jsem, že ten název dáváš diskuzi ty. Pokud nejde o rtg, ale o to, že se odmítáš nervovat, tak je ta neschopenka bohužel jediné řešení. Někdo by ti ještě poradil, ať dáš výpověď a ani nechodíš na pracák, když vlastně práci nesháníš, ale naštěstí o tom rozhoduješ ty :lol:

Jo asi admin přejmenoval :D No já zas přemýšlím jestli to tam pár měsíců nezkusím jeste ale když jsem z toho na nervy i ted ze tam zitra zas musim a poslouchat zas jak je všechno špatně atd to sem zas vystresla, ale ty první tři měsíce těhu jsou asi nejdůležitější být vklidu jestli se mimi udrží? :nevim:
No ani nevim jak se na tohle dívá moje doktorka, nechci aby si myslela že se jen vymlouvam. Já bych ráda byla v nejaky praci do 7mes. kvuli penizkum, ale hlavně v klidu :D

• Citovat
  • Upravit
4488
3.4.19 11:32
@Anonymní píše:
Jo asi admin přejmenoval :D No já zas přemýšlím jestli to tam pár měsíců nezkusím jeste ale když jsem z toho na nervy i ted ze tam zitra zas musim a poslouchat zas jak je všechno špatně atd to sem zas vystresla, ale ty první tři měsíce těhu jsou asi nejdůležitější být vklidu jestli se mimi udrží? :nevim:
No ani nevim jak se na tohle dívá moje doktorka, nechci aby si myslela že se jen vymlouvam. Já bych ráda byla v nejaky praci do 7mes. kvuli penizkum, ale hlavně v klidu :D

Tak až bude zase dr. pindat, tak řekni, že když jsi ve stresu, tak se ti chce zvracet a okráčej na wc. Třeba dá pokoj. :mrgreen:
To poznáš sama, když to tam nebudeš dávat, bude ti blbě od stresu nebo z uhonění, tak jdi. Pokud nevíš, tak to tak hrozné není, zůstaň. Jako v úplném klidu, aby se ti dítě udrželo, být nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.19 11:54
@Reflex píše:
Tak až bude zase dr. pindat, tak řekni, že když jsi ve stresu, tak se ti chce zvracet a okráčej na wc. Třeba dá pokoj. :mrgreen:
To poznáš sama, když to tam nebudeš dávat, bude ti blbě od stresu nebo z uhonění, tak jdi. Pokud nevíš, tak to tak hrozné není, zůstaň. Jako v úplném klidu, aby se ti dítě udrželo, být nemusíš.

Tak bohužel, miminko to nezvládlo a od rána jsem na lůžkovým v nemocnici, zítra me nejspíš čeká revize dělohy, ještě dělají nějaké testy, nevědí jestli jde o mimodelozni nebo potrat, rano jsem zacala strašně krvácet a křeče břicha :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky