Dostanu neschopenku v těhotenství - pracuji s rentgenem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2892
31.3.19 22:33
@Anonymní píše:
To je teda taky síla 8o . To ja i když mam obědovou pauzu, tak do sebe musím rychle nasoukat jídlo abych mohla jit zas rychle něco dělat. Kdyz někdo volá, musim přestat jíst abych to mohla zvednout,jinak uz zas poslouchám řeči.

Můžu se zeptat odkud jsi?Klidně SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.19 22:36
@Gábííí píše:
Dříve jsem se hodně bála vzít si neschopenku či paragraf na dítě,ale naučila jsem se to.Clovek se musí zamyslet nad tim,co je pro něj důležité a pro mě je to mě zdraví a zdraví mých dětí. Práce je důležitá,ale je opravdu až někde vzadu. Už prostě nejsem mladá ani blbá,abych chodila s atb do.prace apod. Nauc se To,měj sebe víc ráda a půjde To,hodíš toho blba za hlavu ;)

Máš pravdu, to mi říká každý, ale jsem opravdu hloupá, po minule prodělane nemoci co jsem zkusila, už jsem řekla že nikdy se zdrav. problémy do práce nepůjdu protože to přecházení nemocí mi způsobilo vážnější problémy, takže asi nemyslet na to jak si Dr poradí když tam nebudu, je dospělej tak bude muset si poradit. To malý je teď nejdůležitější. Každopádně děkuju za reakci, aspoň vím že je to asi všude stejné :)

• Citovat
  • Upravit
602
1.4.19 04:11

Vůbec se tu neodpravedlnuj, nech si nechat napsat neschopnost na celodenní žaludeční nevolnosti a zůstaň doma. Nervy s pitomcem v práci ti nestojí za to, aby ses nervila v těhotenství a riskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.19 07:44
@Lisianne píše:
Vůbec se tu neodpravedlnuj, nech si nechat napsat neschopnost na celodenní žaludeční nevolnosti a zůstaň doma. Nervy s pitomcem v práci ti nestojí za to, aby ses nervila v těhotenství a riskovala.

Děkuju za odpověď :) Zkusím se s Dr domluvit, a snad to pochopí, teď už nejde jen o moje zdraví. A myslím, že on by mě v práci honil a nervoval i v těhu naschvál.

• Citovat
  • Upravit
5231
1.4.19 15:13
@stinga píše:
jeden zubař má jednu sestru, kam by ji tak asi mohl přeřadit?

No prave ze nikam, takze by ji musel nechat doma za plny plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.4.19 15:20
@hani28 píše:
No prave ze nikam, takze by ji musel nechat doma za plny plat.

To nevíš, třeba by si ten rentgen udělal sám a ona by tam musela být, kmitat a nechat se nervovat, jestli je nesnesitelnej, tak to raději na neschopenka. Ač tam jsou vycházky a člověk musí zařezávat doma, takže asi celkem není o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102598
1.4.19 15:54

@Reflex No a proc by tehotna nemohla pracovat? Zas tak desne sestra u zubaře fakt nekmita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.4.19 15:58
@j.a.n.i1 píše:
@Reflex No a proc by tehotna nemohla pracovat? Zas tak desne sestra u zubaře fakt nekmita…

Přečti si úvodní příspěvek, podle toho má v práci záhul a hlavně hrozný nervy. Na to se fakt každej může vykašlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40785
1.4.19 16:05
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem teprve v 6tt, k doktorovi jdu za týden. Mám psychicky náročnou práci, ve které jsem už přemýšlela i o výpovědi ještě než jsem otěhotněla protože jsem to nedávala, uhodila jsem si i na žaludeční vředy ze stresu, kvůli šéfovi který se po mě každý den jen veze, musím chodit do práce i při vysokých horečkách když beru třeba atb a je mi opravdu mizerně, jelikož nemám za sebe zástup. Nehledě na to že pracuji i s rentgenem. Šéf zatim nic neví dokud to nebudu mít potvrzené od doktora. Myslíte že dostanu neschopenku? Opravdu se bojím aby se něco nestalo, tím že se tam pořád stresuju.

Já jsem pracovala taky ve stres. prostředí , rizikovém a okamžitě ze dne na den mě pak přeřadili jinam.

Ale myslím, že když řekneš, že Ti není dobře, tak Ti napíšou neschopenku, záleží, jak se cítíš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102598
1.4.19 16:35
@Reflex píše:
Přečti si úvodní příspěvek, podle toho má v práci záhul a hlavně hrozný nervy. Na to se fakt každej může vykašlat.

Ale jo, at se na to vykasle, ale to, ze ji prudi sef to duvod pro to, aby se zdrave tehotne platila neschopenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.4.19 16:45
@j.a.n.i1 píše:
Ale jo, at se na to vykasle, ale to, ze ji prudi sef to duvod pro to, aby se zdrave tehotne platila neschopenka.

Ale jo, je to důvod. Pokud má takový stavy, že z toho má vředy, tak fakt má být doma v klidu, v takovým případě chodí marodit i netěhotný, prostě na to už nemají sílu. Pokud už budu argumentovat systémem, což bych nerada, tak potřebuje porodit zdravého daňového poplatníka :). Chtěla odejít už před otěhotněním, takže teď je nejvyšší čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102598
1.4.19 17:02

@Reflex No, jestli to nebude spíš tak, že s nebyl zas tak zásadní, když ho doteď neřešila, tělo to vyhodnotilo stejně, jelikož otěhotněla a s čerstvě mokrým testem v ruce vymýšlí, jak to zaonačit aby nemusela chodit do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
1.4.19 17:08
@j.a.n.i1 píše:
@Reflex No, jestli to nebude spíš tak, že s nebyl zas tak zásadní, když ho doteď neřešila, tělo to vyhodnotilo stejně, jelikož otěhotněla a s čerstvě mokrým testem v ruce vymýšlí, jak to zaonačit aby nemusela chodit do práce…

No a co? Tak teď už má opravdový důvod to řešit. Mě už by tam neviděl a s pozitivním testem tím tuplem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102598
1.4.19 17:18

@Lisianne Ano, řešit to, tj. pokud se jedná o zakázanou práci, tak trvat na přeřazení a pokud mě jen se.re šéf, tak dát výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.4.19 17:56
@j.a.n.i1 píše:
@Reflex No, jestli to nebude spíš tak, že s nebyl zas tak zásadní, když ho doteď neřešila, tělo to vyhodnotilo stejně, jelikož otěhotněla a s čerstvě mokrým testem v ruce vymýšlí, jak to zaonačit aby nemusela chodit do práce…

Ty máš zase ve všem jasno. Pokud je pravda to, co je v prvním příspěvku, tak jí chápu. Pokud to pravda není, tak je celá diskuze bezpředmětná a nemá cenu nic psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí